שאלה

adidushim

New member
שאלה

למישהו יש מתכון לטאמאגו (החביתה המתוקה)? אני לא מדבר על החביתות הדקות אלא על העבות שמכינים בשכבות בשביל הניגירי. תודה מראש.

adidushim

New member
שיט..

(טעות בפורום)
ענת ...למחוק בזמנך החופשי (עכשיו!!!!!!!)

adidushim

New member
חחחחחח...מכל האנשים דווקא אתה צריך

לראות את ההודעה הזאת... חחחחחחחח

F a d i

New member
חחחחחחחחחחחח האמת שרציתי

לכתוב לך "הודעה בפורום" אבל בדיוק היה לי טלפון ובמחשבה שניה....בשבילי זו "הודעת הכניסה" שלך לפורום.... למרות שכבר כתבת בעבר...אבל...לכל זמר למשל יש שיר שמסמן את םריצת הדרך...בשבילי ההודעה הזו שלך היא הודעת הכניסה לפורומינו... אז ברוך הבא אחי

erezPT

New member
חביתה או בלבולי ביצים ללא תכלית???

יאללה מתכונים יווניים...

Yasoo

New member
עדידוש טעית בפורום אחי הבאלסן

חזרתי אחרי שעה ורבע הליכה מאומצת ואני צריך לראות את השאלה על החביתה המתוקה? אמא'לה איזה מכה.. מילא לטרוף מנה קוקורצי ...בשר אבל זה...

eliran88

New member
אלי גם אני במצב דומה

אני חוזר אחרי מסע אלונקות, הכתפיים שלי צועקות הצילו, ובראש הדף, שאלה קשה על חביתה עבה, לא דקה, אני חשבתי שאני התבלבלתי בפורום.

adidushim

New member
השרשור הזה כבר הרבה יותר ארוך

מהשרשור שבפורום מתכונים (אף אחד שם לא ענה לי
) בכל מקרה, תודה על קבלת הפנים המלבבת
וסליחה שעוררתי את מיצי העיכול הרעבים שלכם.

zbekiko

New member
tamago פאדי

אני יכול לתת לך את החומרים אבל הבצוע מסובך מאד . צריך להתאמן על הרבה חומרים שנזרקים לפח . באם לא תראה איך מבצעים המקצוענים לא תוכל להכין . אני מציע שתגש לטיב טעם ותבקש מהיפנים לראות את ההכנה.

adidushim

New member
טמאגו-פאדי? מה צריך לקנות בשביל זה?

את פאדי???????? (ואם אתה רציני,אז אשמח לקבל אינפו'..)

F a d i

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח עדי הרגת אותי

אתמול ניסית "למכור" אותי הלילה אתה רוצה לקנות?! מה יהיה.......?! חחחחחחחחחחחח אני מת

את מיצי העיכול.....

אתה מעורר לנו כל ערב בצ'אט כשאתה מתחיל לדבר על אוכל והמ אתה הולך לבשל. אז קצת מאוחר להתנצל על זה. אל תשכח את הארוחה ביום שלישי. אני וענת כבר לא אוכלים מהבוקר ואנחנו מתכוננים לא לאכול עד יום שלישי בערב. ככה שתכין אוכל טוב. אבישי

zbekiko

New member
חומרים ל טמאגו

ביצים (הרבה)סוכר מירין אבקת דאשי רוטב סויה ( רק קיקומן)והמהדרין גם ציר עוף . עושים במחבת מרובעת והטכניקה :מטגנים שכבה דקה של הבלילה ומגלגלים כ10 שכבות אחת על השניה עד שנוצרת החביתה העבה.

adidushim

New member
תודה על המידע

מה לגבי כמויות? איך אני אדע להכין את זה אם אין לי כמויות? במיוחד שהמתכון נחשב למסובך.. מה זה אבקת דאשי? לא שמעתי על זה

zbekiko

New member
אי אפשר להכין סושי

בלי להיות בקורס אחד לפחות ומי שמכין ולא היה בקורס אצל שף אלא אצל השכן ממול זו סכנת נפשות . אבקת דאשי אבקת מרק דגים.

למעלה