שאלה

roychu

New member
אהם. אני אומר לך בבקשה, תשנה את זה

לפני שניאלץ להכריח אותך

ashkeloni

New member
טוב...מותר לי לומר משהו?

אם מנהל מבקש מחבר פורום להוריד חתימה ויש לו סיבה אז חבר הפורום צריך להוריד את ההחתימה!!! מצטער להגיד לך... לי קרה אותו הדבר עם מנהל פורום משחקים ולא רציתי להוריד את החתימה... אז הוא חסם אותי והמנהל השני הוריד את החסימה...וככה זה חזר 4 פעמים עד שהנהלת הפורומים אמרה לי שאני צריך להוריד את החתימה... אז פשוט תוריד את החתימה...לא יקרה שום דבר...חבל לגרום למריבות בפורום...

Princess 1

New member
נכון

אבל צריך להיות קריטריונים מסויימים לזה מנהל לא יכול או לפחות לא אמור להגיד למישהו בלי סיבה מוצדקת סתם ככה להוריד את החתימה כי בא לו, מה לא היה בסדר בחתימה שלך בפורום משחקים? כאילו זה פגע במישהו או משו כזה?

ashkeloni

New member
כן...

בחתימה שלי היה כתוב "תחסמו את וואקה" וואקה הוא איזה אחד שהפריע לנו בפורום וקילל את כולם ומשום מה המנהל לא הסכים לחסום אותו...

Princess 1

New member
תן לי להבין אם קלטתי נכון

הוא לא חסם אחד שכל הזמן קילל בפורום והוא כן חסם מישהו שהייתה לו הבעת דעה בחתימה ? פשש מנהל לתפארת מדינת ישראל

ashkeloni

New member
כן...

ושלא לדבר שהוא הצטרף רק אותו שבוע... ואני בפורום משחקים כמעט שנה או אפילו יותר... ואני לא היחיד שנחסם בגלל אותו הבן אדם...

Princess 1

New member
אז תגיד למנהל השני

שיכתוב לתפוז תלונה עליו או משהו כזה או שיעשה ההפך מהלהמליץ עליו (שכחתי תמילה) מה הפואנטה בשני מנהלים אם הדעות שלהם מנוגדות אחד לשני?

ashkeloni

New member
שמע...

יש לי שלושה מנהלים בפורום הזה... שתיים טובים ואחד על הפנים... המנהל שהיה מוריד את החסימה כל פעם גם לא אוהב את המנהל המעצבן...

Princess 1

New member
*שמעי..פעם אחרונה שבדקתי הייתי נקבה

אז שוב, למה שלא תעיר להם על זה? בכלל לא הבנתי כמה דברים 1. למה צריך 3 מנהלים בפורום? 2 לדעתי זה דיי והותר 2. אני בטוחה שאם הם יתלוננו בהנהלה של תפוז אז יעשו משהו בנידון בייחוד רשת גדולה כמו תפוז שמאוד מקפידה על מעקב אחרי המנהלים שלה אתה לא חושב?

ashkeloni

New member
טוב....

1. כי לפעמים המנהלים האחרים נמצאים בצבא... 2. אני מסכים איתך...אבל לאף אחד בפורום אין את העצבים להתעסק עם זה...כבר ניסינו פעם ללא הצלחה...

Princess 1

New member
הממ אני עונה לך במסרים כי

חבל להציף את הפורום על משהו שלא קשור בו

ansewrme1

New member
אותו מנהל שחסם אותו הוא מפ*ר וחסר

תועלת הוא גם טיפש ושקרן בנוסף לכל הבעיה זה שהמנהל השני שהוא בסדר(סאב) מכיר את החריין והיחיד שמסתדר איתו אני ועוד כמה התלוננו על המנהל הדפקט והמלנהל הדפקט מוחק כל שירשור של מי שלא מוצא חן בעיניו או מישהו שרב איתו הוא סתם דביל מסכן אשקלוני כולה אמר תחסמו את וואקה ביג דיל אז מה זה לא שהוא קילל את וואקה הזה...

למעלה