שאלה

Perfect noise

New member
שאלה

למישהו כאן יש את הדי וי די החדש של בלינק ? אם כן שווה לקנות? ועוד משהו מישהו יכול לתת לי פרטים על flyswatter ?

ALMIGHTY

New member
פלייסווטר

דמו באיכות לא טובה (הוקלטה בטייפ רקורדר). מכיל את מלבורו מן,לונגסט ליין,אלוון,רד סקייס...ועוד כמה..לא מומלץ. .

Perfect noise

New member
ועוד משהו

דה טום מארק אנד טראויס שואו אין סיכוי שהוא הוקלטב הופעה חיה נכון? זה ערוך באולפן והכל ? אין סיכוי שהם כאלה טובים לייב יש שם כמ קטעים שרואים שזה ארוך מה האמת?

ALMIGHTY

New member
בוודאי שזה הופעה חיה

אבל לא הופעה אחת רצופה...אלא קטעים חתוכים מכמה הופעות שהושמו לאלבום אחד... בדבר אחד טום יצא גבר (או עצלן...) הוא אמר שהם לא עושים חזרות כדי שבהופעה זה יצא יותר פאנק רוק.. הנה השאלה שלי: אז למה שלא תנגן פאנק רוק גם באלבומים?

R E D E V I L

New member
רגע רגע..

פלייסווטר אמנם זיופים אבל בכל זאת אני נהנה לשמוע את זה.. זה בלינק בזיופים הראשונים שלהם.. וגם אהבתי את הביצוע שלהם ל'דה לונגסט ליין'.. והאלבום של ההופעה זה לא כמה הופעות אלא זה הופעה אחת, אבל ערכו אותה איזה 1000 פעם בסטודיו.. הורידו את כל הזיופים והכל..

ALMIGHTY

New member
ביצוע גרוע ללונגסט ליין

זה לא הופעה אחת! אל תנסו אפילו להתווכח... ושמישהו ינסה לעצור אותי!! קשה לי להאמין שהם יערכו הופעה חיה. הם לא ערכו את הקללות אבל ערכו את הזיופים? פשוט לא...

R E D E V I L

New member
ביצוע גרוע לדעתך

וזה כן הופעה אחת.. אתה רוצה להגיד שאת הדיבורים בין השירים לקחו מכמה הופעות?

carousel182

New member
זה לא הופעה אחת

כתוב גם בדיסק שזה הוקלט משתי הופעות רק בהפרש של יום ביניהן: 4.10.99 5.10.99

R E D E V I L

New member
נו זה משיר

1-15 בהופעה של הרביעי והשירים מ-16 עד הסוף מההופעה של החמישי לא?

ש ו ק ה

New member
שמעתי את זה... השאלה שלי היא

טוב זו לא שאלה.... רק רציתי להגיד שזה פשוט לא יוצא פאנק רוק זה יוצא חרא! הכל זיופים!

blinkme

New member
דמו לא באיכות טובה?

דמו באיכות מסריחה בטירוף שמעתי שאיזה להקה אחת חידשה את מלבורו מן אבל שמעתי שגם זה יצא מסריח!!!!1 :p

למעלה