שאלה

שאלה

אני חוגג עוד מעט 18 ( הגיל בו אני אוכל באופן חוקי לשתות ) ואני נוסע לקלאב בטורקיה שם השתיה חופשית. רציתי שתמליצו לי על משקה טעים, מתוק ודופק ראש. תודה.

Crazy_Bitch

New member
ממממ... אמיר דארלינג

אני מתוקה, טעימה (בטעם דובדבן) ומוכנה לדפוק לך את הראש אם יהיה פטיש חמש בסביבה... הולך?

TheLightMan18

New member
יש לי משהו בשבילך

פשוט תלך לסופר הקרוב לביתך ותקנה בקבוק של 95% אלכוהול נ.ב. אם אתה יכול לכתוב תגובה חזרה איך זה היה

אתה סגור על זה שהשתייה חופשית שם?

ממתי בקלאב מד מחלקים שתייה חופשית? למיטב זכרוני על שתייה משלמים עם החרוזים/כרטיסים של קלאב מד כמו על הרבה דברים אחרים שם. אני חושב שהיין בארוחות חופשי, אבל לא מעבר לזה. מצד שני אף פעם לא הייתי בקלאב בקמר, אז אולי...

סניפטר

New member
ראקי (שזה האוזו/ערק שלהם)

ובכלל הם מיבאים מיוון משקאות וכו' עם הם היו חכמים אז הם היו מכינים וודקה עם תאנים (כי יש להם בשפע).

MidNight Flame

New member
יש לי בקבוקון של ראקי...

אבל לא יצא לי לפתוח אותו! קיבלתי משם גם בקבוק של ליקט אבטיח שגם אותו עוד לא פתחתי - אני מתקמצן! הוא מכיל רק 100 מ"ל...

JD Wannabe

New member
זה סתם מזכיר לי

שאלה מיתולוגית מפורום אחר: "מה ההבדל בין B.Sc ל-B.Tech".
תראו, או שתכתבו איזה מאמר בסגנון "מדריך לאלכוהוליסט המתחיל", או שתנסו לענות יפה. אבל למה להתנפל סתם ככה על מישהו תמים? ד"א הרגע חזרתי מהפאב אחרי נסיון להעביר את הטעם הרע מוויקאנד זוועתי שעבר עליי. אני חושש שהאלכוהול מתחיל לאבד מהשפעתו עליי
טוב, נראה לי שבפעם הבאה אני אנסה משהו חדש - ראסטי נייל (פעם ראשונה עם ויסקי). תהנו מהחופש! (אם יש לכם...)

למעלה