שאלה...

meiritamir

New member
שאלה...

מהו קאבר המטאל האהוב עליכם ביותר? אצלי, זה בעייתי. יש המון כאלה, אמנה כמה מהטובים ביותר לדעתי... יש את הקאבר המדהים והמצויין של מלמסטין לחבריו השוודים אבבא - Gimme Gimme Gimme... יש את הקאבר המדהים של טסטמנט לשיר של הסקורפיונס הקלאסיים - Sail Of Charon כמובן שאי אפשר לשכוח את הקאבר של סונטה ארקטיקה לשיר של בט מידלר - The wind beneath my wings מה אצלכם?

טוב, יותר קל לי לומר...

איזה קאברים לא אהבתי - קאבר של להקה כלשהי (לא זוכרת כרגע את שמה) ל- Enter Sandman של מטאליקה - זוועתי. גם הקאבר של Amorphis (לא בטוחה איזה סגנון המוסיקה שלהם נחשבת) ל - Light my fire של ה- Doors, לא ממש מצא חן בעיני... ועוד אחד, לא בדיוק קאבר, אבל גירסה אקוסטית ש -Blind Guardian עשו לשיר שלהם - Bright eyes - גם יצא זוועתי, והקאבר שלהם ל- Mr. Sandman (גם כן לא זוכרת של מי הביצוע המקורי) לא היה משהו, אבל במקרה הזה אולי זה בגלל השיר עצמו... קאברים שכן אהבתי? לא מכירה הרבה במטאל, אבל ממה ששמעתי אהבתי את הקאבר של Blind Guardian ל-Surfin' USA של ה- Beach boys, ואת הקאבר שלהם ל- To france (וגם כאן אני לא זוכרת של מי הביצוע המקורי...
)

AMORPHIOS

New member
מממ...אני אהבתי את הכיסויים של

קריידל לאיירון מיידן, את של מטאליקה לכל דבר (גארג') וכל המחוות שעשו למייהם. שולט!!

הקאבר של קריידל מעולה.

אני גם אוהב את הקאבר של סונטה לStill Loving You, את הקאבר של Anathema לונום, וגם את זה של פרדייז לוסט, את הקאבר של Eternal Tears Of Sorrow ושל Gloomy Grim לאותם פרדייז לוסט, ואת הקאבר של Nightwish לקטע הקלאסי Phantom Of The Opera.

CabriA

New member
המממממממממ

הקאבר של סונטה לStill Loving You בהחלט נחמד! אבל הקאבר שאני הכי אוהב זה של Nightwish ל-Over The Hills And Far Away של גארי מור.

AMORPHIOS

New member
חח!

ראיתי את הקליפ ש השיר המקורי בווי אייץ' וואן פעם. נשמע כמו שיר עם אירים. עם חלילים וכל הבלאגן

CabriA

New member
הקליפ של "אחרי הגבעות......"?

ת'כלס הקליפ עצמו איך לא.... לא ממש קשור לעלילה של השיר.. אבל יש שם קטע בסולו שהגיטריסט מנגן בסריגים נמוכים ואז הוא עובר לטאפינג באיזה סריג 20.. ואני ממש אוהב את הקטע הזה משום מה....

Aviad1987

New member
הקאבר שהכי אהבתי ללא ספק הוא

fade to black שסונטה עשו
אחד הקאברים!!!! אפילו טיפה יותר טוב מהמקור
חוץ מזה אני אוהב את הקאברים שמטאליקה עשו באמת ....

svety

New member
אמממ אמממ

אני חושבת שDie with your boots on של סונטה הוא אחלה קאבר. גם the wind beneth my wings ו-still loving you וחוצמזה אהבתי גם את over the hills and far away

למעלה