שאלה....

Taker Sucks

New member
שאלה....

אני אוהב את ST אבל יחסית מתחיל.... ראיתי את בערך חצי מ TNG ו מ DS9. את כל וויאג'ר את כל אינטרפרייז. ו בערך 1/3 מ TOS. ואני בתהליכי הורדה של כל מה שלא ראיתי. עכשיו השאלה שלי: איך זה שהפדרציה מורכבת מבעיקר בני אדם? הפדרציה הוקמה אחרי המלחמה עם הרומלנים , שזה בערך 6-7 משנה שבו נמצאת עכשיו אנטרפייז , ובסדרה אפשר לראות בבירור שהטכנולוגיה של כדור הארץ לא מתקרבת לטכנולגיה של הוולקנים וגם של האנדורים... אז למה זה ככה?

locutos

New member
אם זיכרוני אינו מטעני

הפדרציה הוקמה ע"י 4 מעצמות שמהם כדוה"א הוא אחד מארבעת הכוכבים האלה. באותה תקופה באמת היינו קצת עלובים אז אני לא יודע בדיוק למה כדוה"א נעשה הכי חשוב. בכל מקרה יש הכי הרבה מאיתנו כי אנחנו הכי חשובים בפדרציה, צריך לציין שאנחנו מתגייסים יותר מכולם וכנראה יש גם הכי הרבה בני-אדם בפדרציה.

Taker Sucks

New member
המממ

70 אחוז מהפדרציה הם מכדור הארץ. ואני מאמין שאם הפדרציה לא הייתה מוקמת אז כדור הארץ היה עדיין די עלוב. אפשר לראות שוולקנים הייתה טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת באותו תקופה... ובטח הם תרו הכי הרבה בצד הטכנולוגי...(בתקופה של אנטרפייז יש לוולקנים warp 7).

n i v1

New member
הפדרציה הוקמה- - חידה

מריבוע כוחות: בני אדם וולקנים אנדורים וחידה- מי הגזע הרביעי?

HU Man

New member
תשובה (חצי ניחוש)

הבטאזדים? והסיבה ש-70 אחוז מהפדרציה הם בני אדם זה מכיוון שהפדרציה הוקמה ע"י פרמאונט.

seti2

New member
הבוליאנים

אלה הכחולים עם קו לאורך הגוף כאילו יצקו אותם בתבנית

Eyal ST

New member
האנדורים?

אלו עם הקרני-משושים קצה חלול שנלחמו בוולקנים באנטרפרייז?.

Taker Sucks

New member
הכוכבים שהקימו את פדרציה...

כודר הארץ , וולקן , אנדורה(שם הכוכב) וטלר....?

sysiphus

New member
גם כן חידה...

הפדרציה הוקמה ע"י חמש פלנטות מרכזיות, בעיקר בעקבות מלחמת כדה"א / רומיולאנים כברית הגנה משותפת כנגד הרומיולאנים. חמשת המקימות הן: וולקאן, כדה"א, אנדוריה, טלאר ואלפא-סנטאורי. יום טוב!

locutos

New member
אפלא-סנטאורי

א"ס לא ממש נחשב כי הוא בסך-הכל מושבה של כדוא"ה

sysiphus

New member
צר לי, אבל לא.

אלפא סנטאורי אינה מושבה של כדור הארץ. יחד עם זאת, נגיד והייתה מושבה של כדור הארץ שהכריזה עצמאות (בדומה למאדים בבבילון 5), האם זה גורע מחשיבותה של אלפא סנטאורי כאחת ממייסדות הפדרציה... I Don't think so... גם ארה"ב התחילה כמושבה בריטית, והיא (ובריטניה) הן אחת מחמש המייסדות של האו"מ, זה לא עושה את ארה"ב "פחות חשובה"...

TUVIX

New member
היא לא באותו זה הייתה רק מושבה

אחת על כדור הארץ שלה הצליחה יותר מידי הזאת שרואים בפרק TERA NOVA בעונה הראשונה של אנטרפייז אם לא מחשיבים את מאדים ואירופה בני האדם לא הישבו בשום מקום אחר גם בתקופה העכשיוית לפי ST יש כ20 מושבות של בני אדם מחוץ למערכת השמש אם מחשבים שרק שיש רק 160 כוכבים בפדרציה אז יחסית זה הרבה מאוד כנראה שאמרה של דלן שבני אדם בונים קהילות לא הגיעה לאוזני רודנברי שכבר מת אז
אך גם לא לכל שאר מפיקי מס"ב וגם ש יחסית לBAB5 העולם של מס"ב פיצי כי אין הייפר ספייס אלה רק סאב ספיי ווארפ אז המרחק מוגבל בהתחשב שבBAV5 הגענו עד קצה הגאלקסיה (the galagtic rimb) ובמס"ב אנחנו מתפרסי על 30 אחוז מגזרת אלפה וקצת ממש מגזרת בטא

TUVIX

New member
היא לא באותו זה הייתה רק מושבה

אחת על כדור הארץ שלה הצליחה יותר מידי הזאת שרואים בפרק TERA NOVA בעונה הראשונה של אנטרפייז אם לא מחשיבים את מאדים ואירופה בני האדם לא הישבו בשום מקום אחר גם בתקופה העכשיוית לפי ST יש כ20 מושבות של בני אדם מחוץ למערכת השמש אם מחשבים שרק שיש רק 160 כוכבים בפדרציה אז יחסית זה הרבה מאוד כנראה שאמרה של דלן שבני אדם בונים קהילות לא הגיעה לאוזני רודנברי שכבר מת אז
אך גם לא לכל שאר מפיקי מס"ב וגם ש יחסית לBAB5 העולם של מס"ב פיצי כי אין הייפר ספייס אלה רק סאב ספיי ווארפ אז המרחק מוגבל בהתחשב שבBAV5 הגענו עד קצה הגאלקסיה (the galagtic rimb) ובמס"ב אנחנו מתפרסי על 30 אחוז מגזרת אלפה וקצת ממש מגזרת בטא

Sefy

New member
...Out of Curiasity

If Enterprise shows the FIRST exploration into DEEP space, how can there be humans on far away planets already ???

TUVIX

New member
משהו כמו 20 שנה לפני אנטרפרייז

נשלחה חחלית התיישבות לכוכב פקרוקסימה סנטאורי תראה תפרק זה עוד מהעונה הראשונה

Sefy

New member
...Interesting

So humans DID have deep space shuttles even before Enterprise went into Deep Space Exploration. I Doubt i'll be seeing Enterprise episodes any time soon, I just don't feel like downloading right now

itstzar

New member
האנטרפרייז NX-01 היא החללית הראשונה

עם מנוע הוורפ -5 כלומר הראשונה שיכלה לבצע משימות חקר בDEEP SPCACE באמת, ולא סתם בחצר האחורית של מערכת השמש, בין שיגור הפניקס של זפרם לבין האנטרפרייז של ארצ'ר, עברו משהו בסביבות ה100 שנה אז חלליות של וורפ 1 לא היו כל כך נדירות, בל היו מספר כוכבים בטווח הגיוני למשימות התישבות וארה נובה הייתה אחת מהן

למעלה