שאלה

מצופלח

New member
שאלה

שלום חברים יקרים
אני התחלתי לעבוד במכירות ישירות של מוצרי חינוך, ובאחד הבתים נתקלתי באישה, אמא לשניים, שמאוד לא מרוצה ממערכת החינוך... אמנם היא לא קנתה, אבל שטויות, לא נורא
בקיצר, היא גרה בחדרה, ואני הבטחתי לה שאני אברר בשבילה אם יש בית ספר פתוח בסביבה שלה... אשמח לקבל טלפון\כתובת של אחד, ע"מ שאוכל לעזור לה להביא את הילדים למקום טוב. בתודה רבה מראש, תם. נאווה, את גדולה, אמרתי לך את זה פעם?

בחדרה והסביבה יש שניים שאני יודעת

עליהם: בחדרה עצמה: בברנדיס - ביה"ס הדמוקרטי - 04-6225261 בדרך כלל יש שם בעיה של מקום. בעמק חפר: לא יודעת היכן בדיוק, יש את 'ילדי אדמה' אין לי מושג לגבי טיב בתי הספר או התאמתם לילדיה. בכלל, אני מציעה להתרגל לחפש בקישורים של הפורום ובלוחות

מצופלח

New member
הקישורים דיי נעלמו לאנשהו

אמממ... אני לא מצליח להגיע אליהם, אולי אני סתם דביל, או שהלינק לא נמצא במקום מספיק בולט. בכל מקרה, ניסיתי ולא הצלחתי. אם זה לא מספיק בולט, תעשי טובה ותבקשי מההנהלה שתשנה את סידור הדף הראשי, הוא טיפה מבולגן וחסר בו היגיון...

חס וחלילה דביל - אולי מבולבל ../images/Emo6.gif

הקישורים נמצאים בשורה הכחולה למעלה בדף הראשי זה רק חלק מהקישורים - נבחרים בשורה הכחולה יש כל מיני כלים שמשרתים אותנו כאן בפורום: קישורים מאמרים לוחות לוח אירועים שאלות נפוצות סקר אני ממליצה להשתמש בהם. אם יש לכם מה להוסיף - הוסיפו או שילחו אלי.

למעלה