שאלה...

lital_helmer

New member
שאלה...

אני מחפשת מסעדה ליומולדת...(אנחנו 8 אנשים מקסימום) משהו עם אוירה.. אין לי אפילו רעיון..אבל נראה לי שמשהו איטלקי..או בשרים..יכול ללכת. מישהו יכול לתת כיוון?

liti

New member
את זו שצריכה לתת לנו כיוון....

על איזה איזור מדובר? איזו אווירה אתם מחפשים? כשר? עלויות?

lital_helmer

New member
איזור ת"א...אפשר קצת דרומה..

אוירה אינטימית..יוקרתית.. לא חשוב אם כשר או לא. כרגע נודע לי שהארוחה היא רק לזוג..(רוצים לחגוג לבד) אין הגבלה מיוחדת על העלויות.

Lear22

New member
יוקרתית?

מה הכוונה? את יודעת אולי אילו מסעדות הם אוהבים? אגב יוקרתית ויקרה זה לא אותו דבר. אנשים חוסכים כל חייהם בשביל להגיע לאכול ארוחה במול ים ומגלים שהם באים לשבת על כסאות מקש... אז השאלה באמת אם את יכולה לצמצם את זה. מה יותר חשוב? האוירה או האוכל עצמו? לדעתי נורא רומנטי בקופי בר בלילה.עם הנרות והפרחים האסטרונומים מסביב. אבל אני סאקאר של הקופי בר :)

lital_helmer

New member
הכוונה הייתה..

שהם מחפשים אוכל טוב+ אווירה..כלומר חשוב שהמקום יתן אוירה..קצת רומנטית..נעימה.. שמעתי על הקופי בר דברים מאוד טובים...ולפי מה שאת אומרת גם יש שם אוירה מצוינת.

liti

New member
מצרפת לך שרשור דומה בנושא ../images/Emo26.gif

מקווה שיעזור לך. אם תרצי לקרוא ביקורות שנכתבו על ידי חברי הפורום על מסעדות אלו, תוכלי להיעזר בקובץ המנחה היכן הביקורת מפורסמת. אם יש לך שאלות נוספות נשמח לעזור.

lital_helmer

New member
תודה רבה...

אבל אולי בכל זאת אם למישהו יש המלצה ספציפית..אני אשמח לשמוע. (אני מקווה שאינני חורגת מכללי הפורום)

פומפיה

New member
מקומות רומנטיים שעשויים להתאים

קורדליה (
לא מתאימה לשמרנים).
רפאל
2C (שנויה במחלוקת, אני מאוד נהניתי בה. גם מהנוף והאווירה הרומנטית, גם מאוכל מעודן, וגם משירות מאוד מקצועי).
תמוז אלו מסעדות "יוקרתיות" שיתאימו לזוג, לבקשתך. אם תעשי חיפוש בפורום תמצאי חוות דעת על כל אחת מהמסעדות האלו. (ואם תחזרו לתכנית א', לקבוצה אני ממליצה על קימל או על רפאל).

אוירה לזוג- קופי בר מומלץ ואוירה ל

8 אנשים שחוגגים יומולדת- קולומבוס יכול להתאים מאד. לדעתי בלבד
.

Lear22

New member
8 אנשים

יכולים גם מאוד להנות בבראסארי באבן גבירול. האוירה הקצת המונית לא ממש תפריע. אני חושב שקולומבוס לוקחים יותר מידי כסף בשביל האוכל שהם מספקים, אמריקאי נטו בלי הרבה מהצד. ואפשר גם בדיקסי. למרות שזה קצת חשוך

lital_helmer

New member
טוב קראתי קצת..

הצלחתי לעשות חיפוש ולקרוא את הביקורות.. אני די מתלבטת בין ארטישוק לרפאל.. אולי גם כרמלה בנחלה ששמעתי עליה דברים טובים..

גידי42

New member
שלושתם מעולות

מבחינת אוירה אני חושב שארטישוק הרבה יותר רומנטית אבל גם רפאל וכרמלה בנחלה + יועזר מאד רומנטיות. לא חושב שהקופי בר הוא מקום רומנטי. אמנם על איכות האוכל אין עוררין אבל האקוסטיקה מזוויעה והצפיפות כמו בסין.

meravbr

New member
קופי בר קופי בר קופי בר (לדעתי)

אבל גם רפאל במיוחד אם תזמינו את הספה (אם אתם בזוג....) ואם בכל זאת תלכו יותר אנשים - יש להם פינות אינטימיות כאלו עם פרגודים...

פומפיה

New member
אני אוהבת להנות מכל העולמות ../images/Emo8.gif

לכן בביקור האחרון ברפאל ישבתי ליד שולחן (הרבה יותר נוח, אם רוצים להתענג על האוכל) ואת הקינוחים (
...) השארתי לספה (היה מאוחר והיא נותרה מיותמת).

גידי42

New member
כמו שצריך!!!! ביזנס ביפור פלז'ר

אוכל זה נושא יותר מדי רציני ואין משיחין בשעת הסעודה!! לימדה אותי חדוה הגננת (מי יודע איך קראו לגן?...)

למעלה