שאלה.

UngodlyFreak

New member
שאלה.

אני חדש בפורום הזה ויש סיבה לכך... אמא שלי כבר 12 שנה מיתעסקת במיסטיקה והיא מדיום (היא מרפאה אנשים מגרשת וכו') עכשיו לי יש (*היה*) קושי מסויים להאמין לה למרות שהיא עזרה לעשרות עד מאוד אנשים. עכשיו לפני כשנה התחלתי קצת להיתעניין בזה והיא אמרה שלי שיש לי אנרגיה חזקה ושאם אני יתעסק בזה אני יהיה טוב. לא מזמן (שבוע) אני הלכתי לישן ואחריי 20 דק' אני פותח את העיניים שלי כאשר אני לא מסוגל לזוז או לדבר. אני מאמץ את כל הכח הפיזי והרוחני שלי מטרה לזוז מצליח לקום, יוצא מהחדר רץ לטלפון מיתקשר לאמא שלי ושוא ל אותה מה לעזזל קרה?!?! מיסתבר שהייתה נשמה בחדר שלי שהייתה צריכה את העזרה של אמא שלי והיא ישבה עליי כי ידעה שאני ירגיש ואז אמא שלי תידע על זה........... כל זה הגיוני??? עצה, או סתם תגובה תיתקבל בבחרה ממני (המתוסכל)

L e s t a t

New member
למה אתה שואל אותנו?

אני לא יכול להגיד לך אם להאמין או לא לאמא שלך. אתה מכיר אותה יותר טוב ממני והיא יכולה גם להדריך אותך יותר טוב ממני, אם אתה תבחר לקבל את ההדרכה הזו.

הסבר אולי

היי, סתם מטיילת לי בפורומים..פעם ראשונה פה. כשחולמים יש מה שנקרא שיתוק שינה. קורה לפעמים שמתעוררים והגוף עדיין נשאר משותק. קורה אפילו שמתעוררים...בערך...ועדיין רואים דברים מוזרים. כמובן שאתה יכול לפרש את זה איך שבא לך...שנשמות בחדר שלך גורמות לזה...אבל סתם שתדע מה זה יכול להיות אם אתה מחפש הסבר לזה או משהו

הבהרה

לא שזה פוסל את מה שאמא שלך אמרה... כמו שביהדות יש ניסים ויש נפלאות..וזה שני דברים שונים...כשאם אני לא טועה נס זה כשמשהו טבעי והגיוני ובעל הסבר מדעי קורה ברגע המתאים...אז תמיד אפשר להגיד שיש לזה הסבר הגיוני...אבל הוא נגרם על ידי הרוח. ככה שהבחירה אם להאמין לאמא שלך או לא...עדיין תלויה בך, בלי קשר להסברים הגיוניים... לכל דבר אפשר לתת גם הסברים "מדעיים" וגם הסברים "על טבעיים", וזה לא סותר אחד את השני, וגם לא אומר ששניהם נכונים או שאחד מהם בכלל נכון.

wee man

New member
למה לעזאזל מחקתם לי את ההודעה?????

ישבתי אתמול איזה 20 דקות וכתבתי לו פה הסבר ארוך ארוך ומפורט על הסיבה שזה קרה לו, ואיך הוא יכול להתנסות בעצמו בזה וכו', ועכשיו אני חוזר מבציפר וקולט שההודעה נעלמה!!!!!! אפשר לדעת למה בבבקשה, אחרי שאני יושב ומשקיע צריך למחוק לי הודעה????

L e s t a t

New member
כי היא עברה על תקנון הפורום

היא הכילה גישה שלא נראית לי ולא תואמת את התקנון. זה למה. "השקעה" זה כשאתה כותב ברצינות ונמנע (עד כמה שאפשר) מלומר דברים כמו "אמא שלך מחרטטת שטויות". חוץ מזה, זה לא היה כל כך ארוך, למען האמת - זה לא היה ארוך בכלל.

למעלה