שאלה

fan of Gary

New member
שאלה

מישהו מכיר פה את ווירד אל ינקוביץ'? הוא זמר שעושה פארודיות לשירים, הרבה על מלחמת הכוכבים, כמו: Copa Cabana=Star Wars cantina יש לו שירים על יודה וכאלו, שווה שמיעה. אני מחפשת מעריצים שלו בשביל שנוכל לעשות לו פורום!

Padme Amidala

New member
יותר נכון:

מישהו לא מכיר פה את ווירד אל ינקוביץ'?
השירים שלו מוכרים כאן מאוד... לא פעם דיברנו עליהם...
באמת היא שאני מאוד אוהבת את השירים שלו על מלחמת הכוכבים, אבל אי אפשר ממש להגיד עליי שאני מעריצה שלו- אבל בהצלחה לך!

funkey monkey

New member
עכשיו מישהו (לא זכור מי)

צריך לבוא ולצעוק עליך שסטאר וורס קנטינה זה לא של ווירד אל ^^

fan of Gary

New member
דווקא כן

סטאר וורס קנטינה זה של ווירד אל. אבל אם יש שיר אחד (אחד) של מלחמת הכוכבים (פארודיה) שהוא לא של ווירד אל זה YODA על המוזיקה של YMCA, וזה ממש מצחיק, אני זוכרת את התתחלה: Hey man, found out Vader's my dad. ואני לא זורכת את ההמשך מספיק בשביל שאני אכתוב אותו... אז מישהו פה מעריץ???

funkey monkey

New member
לא זה לא..

מישהו אמר שזה של איזה ג'ון אחד, אפילו שאני חושב שזה של ווירד אל אבל לא משנה. והשיר YODA זה של Luke Ski's Psycho Potppuri וזה Woow Man, Found out vader's my dad I Said Woow Man, Han Got Stuck In A Mashu But I'll Save Him! And My Friends From Jabba, There's No Need, To Be Unhappy

Sith Master

New member
ווירד אל../images/Emo19.gif

אני די אוהב אותו.... אני לא מעריץ, אבל אשתתף בפורום שלו. הקנטינה זה לא שלו! לווירד אל יש שני שירים בלבד על מלחמת הכוכבים שאחד מהם הוא the saga begins

אוקי, לא הזהרנו כבר פעם פעמיים?

Star Wars Cantina זה של ג'ונת'ן דיוויס!!!! JONATHAN DAVIS!!!

לווידר אל יש שני שירי SW בלבד

הראשון הוא "יודה", שמבוסס על "לולה" השני הוא "The Saga Begins" על פי "American Pie". כל שיר פארודיה אחר על Star Wars הוא לפיכך לא של ווירד אל ינקוביץ'.

odiman11

New member
אני מעריץ!!

אני חולה עליו הוא מצחיק בטירוף ואני לא יודע, אבל אני כמעט בטוח שכל השירים הם שלו ואין לו רק שני שירים אני ישים פה עכשיו את כל הפארודיות שיש לי על מלחמת הכוכבים: The Saga Begins Yoda Pretty Fly For A Jedi YODA(בשיר בכלל הם אומרים YOCA) Livin' La Vida Yoda Star Wars Copa Cabana Star Wars Gangsta Rap dath mual משו, לא ממש זוכר את השם....

למעלה