שאלה.

שאלה.

נכון יש את הפוליטיקלי קורקט?! אז ראיתי שחסרים שם דברים:גמדים,תימנים...(וזה מה שאני זוכרת)על גמדים הוא אמר משהו ראש קרוב לרצפה או משהו כזה ועל תימנים הוא אמר מריחי סחוג או משהו כזה,אם למישהו יש את זה שיביא לפורום(בבקשה....) ביי ותודה מראש.

S

sunshineBK

Guest
כן, אני חושבת שיש לי

נראה לי שיש לי גמדים.. אממ אני לא בבית עכשיו אבל כשאני אהיה אני אסתכל.. גמדים היה מצחיק:)

פIלי

New member
צמודי קרקע!

מריצים עליי דאחקות עם זה חופשי בכיתה בגלל גובהי האדיר...

kfm

New member
בשבילך סימסית....

קצרי קומה....לא לפגוע, מעוטי גובה אם רוצים להיות מנומסים.... מכווצים...אתה יודע לא נעים...ראש מאורך ורגליים לא מתאימות..מעוכי קומה אתה מבין? אטמוספירה אטמוספירה מעל הראש....ליליפוטים...חסרי פרופורציות, צמודי קרקע את המבין? לא להעליב,מוטציות....מניטורות אבל רק לא להעליב....... איך אני? ((:)

mati88

New member
אם אני

זוכרת נכון, היה גם משו על קונים חולצה איפשהוא, ומכנסיים בשילב לא?! או שאני טועה? איך זה הלך?

kfm

New member
ובונוס.......((:)

קיציס:בואנה בנאדם אתה הגעת רחוק- ואל תתן לאף אחד להגיד לך אחרת...... פרידמן: כן, ולחשוב שאני הייתי החנון של הכיתה....מה אמרת עכשיו...?? קיציס: אני? לא אמרתי כלום... פרידמן: אתה אמרת חנונים. קיציס: אתה אמרת חנונים! פרידמן: אתה אמרת חנונים ברבים אתה לא מתבייש???? מזה צריך להיות??? יש עכשיו ציבור שלם של אנשים בבית שרואים את התוכנית שלך רק כתירוץ כי אחר כך הם חייבים לראות "ככה וככה" עם ירון לונדון, ואתה קורא להם חנונים?! סליחה! תהיה פוליטיקלי קורקט! אל תגיד חנונים...תגיד מאותגרים קולית...תגיד לפלפונים. תגיד זיגים. תגיד מפוצצי חצ'קונים, יוצפחים....תגיד מהנדסי מחשבים, תגיד מסתרקים הצידה...תגיד מכירים את סטארטרק בעל פה... תגיד: אומרים להם תודה הם אומרים: מה תודה, תתפשטי....הה ההה ההה הה ה ה (צחוק מוזר כזה....) לכל מקום שהם הולכים הם אומרים גגג....יש להם סוודרים עם כל מיני דוגמאות כאלה....פשוט תגיד אמנונים לוים קטנים. קיציס: מצויין! זהו, סגרנו את הנושא.... *ואת כל זה אני יודעת בע"פ....כבוד כבוד....((:) אני יודעת עוד אם את רוצה ((:) זה תוצאות של מישהו משועמם שאין לו מה לעשות בחיים אז הוא ישב ושומע כל היום קבצים שלהם......

S

sunshineBK

Guest
סורי

לא הייתי פה מאז.. אבל אני רואה שכבר ענו לך

לא נורא אחות שלי

אבל אם יש לך עוד משהו אז אני אשמח!(יש על תימנים,ויש את הקטע הזה שטל מוכיח שהוא לא...)

למעלה