שאלה?

AKAKAK

New member
שאלה?

איך מלמדים כלב,לחבב כלבים שוב? הסיפור כזה יש לי כלבת זאב רואה גרמני. אז אבי עבד עד מאוחר וגם אמחנו חזרנו אז במשך שנה וחצי היא לר שחקה אם אף כלב,לא קטן ולא גדול לא זכר ולא נקבה. לפני זה היא שיחקה כל הזמן,אם כלבים לא היתה בעיה. עכשיו כל כלב גדול בגודל שלה או יותר שמתקרב אליה היא תוקפת ולא מקבלת אותו יפה או אותה. אם הקטנים זה לא ככה,הם יכולים להתקרב. בעיה זאת לא היתה מקודם,היא התחילה ואפיו שנתתי לה לשחק אם כלב שהיא מכירה לקס ועוד אחד רלף ויש עוד כמה זכרים ונקבות. היא עדיין לא נותנת להם או להן להריח את התחת שלה לא כמו מקודם. ואפילו מבריחה אותן. אבל כפלי אנשים היא לא השתנתה אוהבת אנשים ולא עושה כלום. מה עושים? נסיתי כבר לתת לה לשחק איתם או איתן,תמיד נגמר בריב. לומר לה לא,לא עזר הרבה. תודה מראש.

ניל´´י

New member
האם היא לפני יחום???

ישנן נקבות שלפני יחום האופי משתנה לטיפה אגרסיבי.

AKAKAK

New member
זה היה גם לפני היחום בו ואחרי.....

זה התחיל אחרי ריב עם הכלבה של השכן. זה התחיל לפני חצי שנה בערך. כל כלב,שמתקרב אלייה לתחת חותך איום. אז עשיתי ניסוי נתתי לה לשחק אם זכר יותר גדול ממנה. היא הזהירה אותו אבל אחרי שהחרחתי אותה להשאר איתו, היא השלימה אם זה ולא תקפה אותו. שמו היה דור. אז עלינו למעלה והיה שם לקס (זכר גדול ממנה) תקפה אותו גם ברגע שהוא יתקרב לתחת שלה. אני מניך שאם היתה משחקת גם איתו היתה משלימה אם העובדה. האם ריב אם כלב אחר או ההתקפה מכלב אחר היה יכול לגרום לזה?

AKAKAK

New member
אה שחכתי לומר שזה לא היה לפני

שהיא היתה יותר קטנה,לא בגודל. היא היתה משחקת אם כל הכלבים האלא,אפילו שהיתה מיוחמת או לפני או אחרי. כך שזה בא אחרי ההתקפה מאחרוה של הכלבה של השכן. היא כמובן אחרי זה כמאט הרגה אותה (את הכלבה של השכן) ומנעתי ממנה, פעמיים רק בגלל שהיא תקפה אותה. הוא מאשים אותי עדיין השכן. איזה עולם...

למעלה