שאלה

meravbr

New member
אופציה טובה כשרעבים וממש אין מה

לאכול בסביבה וצריך להאכיל את הקטנטונת (שמחסלת שם את נגיסי העוף לאחר שאני מורידה לה את הציפוי המגעיל שלהם) - כלומר, בעיקר בצומת שוקת בדרך לאילת
יש לנו צמוד לבית ואנחנו ממש לא "משתמשים" באופציה ...

dw2322

New member
רק בדילים

כל חודש יש מבצעים למחזיקי lifestyle למשל, או בכרטיסי קולנוע וכיוב. בתמחור רגיל מחירי 3 רשתות הבורגר יקרים להחריד לדעתי, בהתחשב בתמורה המתקבלת.

dw2322

New member
היתרונות הן מהירות וניקיון

בניקיון אני מקווה בכל אופן, בשאיפה שיש לסניפים מפרט מדוייק לשמירה על סטריליות המקום והם גם שומרים עליו. זה החשש העיקרי שלי מ"סתם" מקום שאני לא מכיר. אשמח לשמוע על מקומות מוכחים לאורך זמן בקטגוריה הזו. למעט 2 סעיפים אלה מקומות אחרים בקטגוריה הזו יכולים להציע הצעות אטרקטיביות הרבה יותר - עולה לי בראש חומוס משהו (לא זוכר), בסוף דיזנגוף, לא רחוק מגני התערוכה הישנים. סלט+המבורגר אמיתי (בשר בשר) +לימונדה ורודה ב 25 שקל, משהו כזה. איפה זה ואיפה מקדונלדס. שווארמה שמש בר"ג זה מוסד (לא הכי זול אבל ווליום גבוה שמבטיח טריות). גם המנזות הטובות באוניברסיטה מביסות את כל 3 רשתות ההמבורגרים.

liti

New member
../images/Emo21.gif הגורמה שבגורמה

בפרט הסניפים הכשרים.

Lear22

New member
משתדל כמה שפחות

כשהייתי בצבא ונסעתי כל הזמן ממקום למקום זה היה פק"ל. כי פשוט כשאתה נמצא בתחנת בת גלים בחיפה ומולך יש או שווארמה שעומדת שם משש בבוקר או מק צ'יקן, אז מה לעשות. וכשהיינו כל היחידה עוברים ממקום למקום תמיד היינו עוצרים כולם לאכול במקדונלד'ס. בדיוק לפני שהשתחררתי יצא לחלק מהיחידה - בערך חמישים חיילים - להגיע לסניף של מקדונלדס בצומת גולני בערך חמש דקות לפני שהם סגרו את הסניף והתנפלנו עליהם... אני לא אשכח את הפרצוף של העובדים שגמרו כבר למרק את הרצפה ולנקות את המכונות והגרילים... אבל מה אתה יכול לעשות כשעומדים מולך חמישים לוחמים רעבים? בקיצור, בררית מחדל

3 דברים

1) מקדונלדס מוכרת ממש זבל (אוכל לא בריא משמין מאד) 2)ארוחה של מקדונלדס לא שווה את הכסף(שתייה סנדוויץ וציפס) 3) מקדונלדס מפקירה את העובדים שלה

למעלה