שאלה

שאלה

אני נכנסתי לכאן ואני רואה שאתם מספרים כאן על האירועים שהיו לכם במהלך היום. אני קוראת ולא מאמינה , סיכונים וכל זה. אבל משהו לא ברור לי, למה אתם בוחרים כאן לספר על מה שעובר עליכם בעבודה? כאילו חשבתי שאשמע משהו אחר. אני מקוה שלא תראו בשאלה הזו חלילה משהו שלילי, ממש לא, אני שואלת לצורך קבלת תשובה בלבד

ESU Boscorelli

New member
הפורום נועד לשתף

בארועים ובמקרים ולהעברת מידע ולפעמים גם ללמוד מטעויות

../images/Emo123.gif אהה כדאי לך להתרחק

ממני כמו מאש = ההתחכמויות שלך קצת ...
יו החביתה נשרפה לי :) אני רציניתתתתתתתתתתת בגלל פורום מכבי אש אני עכשיו לא אוכל ארוחת לילה חביתה

אהה אם כבר לכלכת אז תן לי לנקות

אני באמת נראית טוב, מאלו שאומרים איך יכול להיות שבגילך את נראית ככה. ויותר מכך, יתכן שאתה תהיה צעיר ככל שתהיה לא תראה כמו שאני היום. אבל אם כבר לכלת וירדת לפסים כאלה- מי אני? ביי

ESU Boscorelli

New member
לא לכלכתי!

רק אמרתי שאני לא בקטע של כאלה מבוגרות... יכול להיות שאת ניראית מיליון דולר אבל אין לי מושג.... וכן אני יודע... אני אף פעם לא יראה כמוך... את אישה ו... אני לא! אגב הנה אחת בת 36... והיא נראית טווווווב

ESU Boscorelli

New member
תגידו יעני מה?!?!

איבדת את ההומור? וכן 39 מבחינתי זה בלאי לא משנה איך את ניראת כמו שמבחינתך 79 זה בלאי

Amitg

New member
רועי... ביודיוק על זה נאמר:

סייג לחוכמה שתיקה

חשבתי שאשמע או ליתר דיוק אקרא

הודעות של אנשיםם מה עושים במקרה כזה וכזה. חשבתי שכבאים נניח מתנדבים או צעירים יחסית ישאלו שאלות ללמוד ולהחכים מותיקים יותר וכו'. באמת לא נשמע יותר מתאים?

ESU Boscorelli

New member
היו כאלה...

רשמו על זה בדפים בעבר וכל אירוע לומדים משהו חדש... אז מנסים להרחיב כמה שיותר

fireman

New member
שלום אלמונימית

פורום כבאות נועד בראש ובראשונה להוות מקום מפגש לקהילת הכבאים והמתנדבים ולמען שיתוף פעולה בין כבאים ומתנדבים ממקומות שונים בארץ. בין השאר בפורום נדון בנושאים מקצועיים ובסוגיות שמועלות ע"י אשרחים מהשורה שמגיעים לשאול שאלות. בין כל אלו ולרוב הפורום עוסק בסקירת האירועים הבולטים המתרחשים להם יש חשיבות או עניין מסויים לציבור, אותם אירועים בד"כ גם מגיעים לפרסום בעיתונות ובמדיה האיטרנטית, ויזואלית ומודפסת. לא פעם טיפל הפורום בתלונות של אזרחים שהטיפול בקיבלו מצד שרותי הכבאות נתקל בבעיות כלשהן, הפורום היה מקום לפתרונות מאחר ובין חבריו בכירים ממערכת הכבאות. לרוב הפורום אינו נועד לשיחות חבריות סתמיות אלא לשיחות מקצועיות ומכאן הפורום הופך למאוד ממוקד בנושא השיחה, הן בכדי לשמור על רמה מינימלית של מקצועיות שממנה לא נרד וגם בכדי לשפר את תדמית הכבאות שנמצאת בבעיה קשה בעיקר עקב חוסר מודעות של הציבור. אני בטוח שהופתעת לא פעם כשראית עד כמה הכבאים עסוקים ועובדים קשה בשטח, את מוזמנת גם לבקר ברגלריה של הפורום בכדי לראות את מה שכאן כותבים בצורה ויזואלית. שבת שלום

לכבוד האלמונימית 10

ראשית אני מתנצל בשמו של הבחור אשר לטעמי הגזים בגישתו אלייך , פורום זה הוא פורום של אנשי מקצוע ומתנדבים בתחום הכבאות והצלה , וזכותך לשאול ולברר כל דבר שתחפצי בתחום הכבאות ואנו נספק לך את המידע הדרוש לך גרשון זאוברמן טפסר/מ קצין מבצעים והדרכה ודובר שרותי כבאות אזור חיפה

למעלה