שאלה

Silver Surfer

New member
שאלה

בעירנו הקטנה יש מספר דברים שמטרידים אותי: 1. העיר נהפכה לעיר של עובדים זרים, אפילו בבית ספר שלי יש "תלמיד" שהוא עובד זר (כן! הוא לא רק בן של, אלא הוא גם כורה פחם!) 2. יש בעיר ביונים, אני לא מתכוון רק לאחד אלא לכמה! הביונים כל הזמן מדברים שטויות והם גם מבטאים את ת' ו-ק' בסוף מילה באופן מוזר. 3. נווה נאמן, סתם מקום מסריח, יש שם אפילו מפעל של סנו(!). עכשיו אני רוצה לשאול אותכם מה מציק לכם?

אותם הדברים שמציקים לך וגם

4)אין מגמת מחשבים בתיכון מוסינזון בגלל שכולם שם טפשים ומרחיבים סוציולוגיה או פיזיקה. 5)המנורות בתיכון מוסינזון שבירות מידי. 6)העובדים הזרים הביאו איתם סארס להוד השרון. ולחדשות טובות: כושי מת בתיכון מוסינזון וזה אומר חולה איידס אחד פחות.

BabyGirl 4 Ever

New member
מה??../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

מה יש לך איש??? מה טוב בזה שמישהו מת? זה שיש לו צבע עור אחר משלך זה לא אומר שהוא כזה שונה...

BabyGirl 4 Ever

New member
אוי נו באמת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

יש מספיק מקום
תאמין לי אני יודעת
והמקום הזה שלו לא ישפיע לך כ"כ תאמין לי
~~

arifell

New member
סליחה, אני רוצה הסבר

כשאתה אומר ביונים למה אתה מתכוון? יענו כמו הנזירה הביונית, או האיש הביוני, או כמו האנשים בסדרה הזאת ששודרה פעם, כשכולכם הייתם לפני גן (זה ממש עצוב שאני זקן הפורום, ואני כולה בן 20): נמסיס

Silver Surfer

New member
לא כל האלקטרונאים וגם יש ביונים

שהם לא אלקטרונאים, עידון הוא לא ביוני וגם בני לא. ויש שניים בכיתה שלי (מדעים) שהם יוצרים ביוני אחד (הם הופרדו בלידה, סיפור מזעזע). אבל ביונים בעיקרון אלה אנשים שחלק מהגוף שלהם הוא רובוטי (אם לא כולו) כמו אדון ביון (שהוא הביון מספר 1 של מאסטר אולג).

למעלה