שאלה.

אמממ...

1. בופו או לאורנה או טיקה, יש העדפה לראשונה. 2. כל אחד, תלוי מה הטובה אבל לא בטוח שאני אעשה אותה.

Magma99

New member
זה קל

זוגיות רק עם דאלאמאר האפל
וטובה אממ הייתי עושה טובה לרייסט (הוא בנאדם ש*צריך* טובות)

Marina 13

New member
רק דאלאמר!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

רק דאלאמר!!!!!!!!!!! הכל לאהובי הייחיד!!!!!!! (הגזמתי?)

קריסניה

New member
למרינה

באמת הגזמת .... איך אפשר לאהוב אלף שחור....הם לא אמורים להיות שחורים בקיצור הוא רע

Marina 13

New member
אה!!!!!!! אני ארצח אותך!!!!!../images/Emo29.gif

למה פתחת שירשור חדש?????? למי שלא הבין קריס,היא חדשה....במיקרה גם חברה שלי,חחח

Marina 13

New member
חחח....עכשיו זה גם לא שירשור חדש...

חחחחחחחח....אבל את מיילא חדשה... סייבר! היית יכול להיתחשב בעובדה שקריס' חדשה!

Queen of Spells

New member
בורכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

ומה רע באלף שחור?מה רע בליהיות רע?

Marina 13

New member
כן,באמת...

מה רע בזה שאני אוהבת (ולא רק אני) מישהו רע...טוב,זה לא יצא... מה רע בזה שאני אוהבת מישהו שחור....????????? זה גם לא יצא... מה רע בזה שאני אוהבת מישהו אפל! א! זאת המילה! מה רע בזה שאני אוהבת מישהו אפל??????????????

קריסניה

New member
אלף שחור

הקטע הוא שהם פשוט לא אמורים להיות שחורים, לא שיש לי משהו נגד להיות רע את יודעת......

Marina 13

New member
הוא מיוחד!!!!!!

מיוחד וחמוד!!!!!! ומקסים באופן משגע!!! *נופלת על המיטה עם עם פרצוף מאוהב* *חוזרת לכתוב* משגע!!!! חולה על דאלאמר!!!!!!!!

קריסניה

New member
הלו..תתעוררי../images/Emo14.gif

אשליות אשליות אשליות.... כאלו שהוא מכיר אותך גם.....כאלו את מבינה שזה יקרה רק בחלום שלך או משהו כזה....בקיצור מה שרציתי להסביר לך זה שתהיה לו חברה זהו.....

Marina 13

New member
למה את הורסת??????

למה???????? למה????????למה לפוצץ לי את הבועה?????את החלום???? את האהבה הבילתי אפשרית????? איזה חברה! אנו במת!!!!!!!! וחוצמיזה היית צריכה לכתוב
כי יש ילדים (כמוני) שלא קראו עדיין את כל האגדות! חוצפה!!!!!

קריסניה

New member
../images/Emo58.gifלמרינה מילא סיפרתי לך

סורי בכל מקרה את את תרצי לקרוא אז לחברה של דאלמאר יקראו ג'נה או משהו כזה הקטע שזה לא יהיה רומנטי... סתם כמו תניס ולאורנה(לא שאני רוצה לעליב אותם) כל הקטע יהיה שרייסט יצא מאביס ולהילחם במלחמת כאוס.... ברור שהאלים יקחו ממנו את הכוחות(איזה תרנגולות...מפחדים ממנו ...חחח) וכמובן שרייסט ,והאחיין שלו והבן של סער וקיטיארה שאין לי מושג איך זה יכול להיות, לא משנה אבל לא נורא דאלמאר גם יופיע לפחות כמה פעמים ,אני מקווה שלא הרסתי לך טוב מילא עם לא תקראי את זה אז אני אספר לך בטלפון.... סתם צוחקת....

Marina 13

New member
אררררררררר

איזה מעצבנת!רק בגלל שסיימת (בעצם לא,נשארו לך איזה 100 ספרים להשלים) את הסידרה (מה שכתוב בסוגריים הראשונים) לא אומר שאת צריכה להרוס לי את הקריאה! (דרך הטלפון)!!!!!!!!!!!!!!

Marina 13

New member
למי מופנת השאלה??../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אה,קריס חושבת שדאלאמר הוא מכוער! אבל זה לא ממש נכון,והיא חושבת ש-כל- האלפים צריכים להיות טובים,אבל עובדה,זה גם לא ממש נכון! לקריס:את אוהבת את רייסטלין!! והוא רע (טוב לא ממש,אבל בכל זאת!) ככה שאת יכולה לסתום(סורי,התעצבנתי)ולהשלים עם העובדה שאני מאוהבת בדמות מספר....(זה תמיד עובר,אבל בינתיים I'm In Love)(ככה זה לפחות נירא לי) .......M.......

למעלה