שאלה

שאלה

להזכירכן ,אני בחודש ראשון בלי גלולות.אני ביום ה34 מתחילת המחזור הקודם.לפני הגלולות היה לי מחזור סדיר.עשיתי בדיקה לפני יומיים ויצא שלילי.מה עכשיו?חוזרים כל 3 ימים עד מתי?כעבור כמה זמן שהמחזור לא מגיע הולכים לרופא לקבלת כדורים?

אפרסקה

New member
בחודש הראשון אחרי הפסקת הגלולות, לק

לקח לי 38 יום עד המחזור. אח"כ 34, ואפילו 61 (!!) אז אמנם המחזור שלי לא סדיר מטבעו, אבל גם מחזור סדיר נוטה "להתבלבל" אחרי כזה שינוי. אני ממליצה לחכות עוד שבוע, לבדוק שוב, ואם יוצא שלילי אז להתקשר לרופאה. הרופאה שלי בזמנו אמרה שמחכים לפחות לאיחור של חודש לפני שמתערבים ע"י תרופות. ואם הבדיקה יוצאת חיובית, אז מזל טוב!

מעיןבר

New member
הי אתרוגית...

לדעתי, אל תחזרי על הבדיקה כל שלושה ימים, פשוט תמתיני בסבלנות עוד שבוע ואם לא יקרה כלום תנסי לעשות שוב בדיקה ביתית. אח"כ פני אל הרופא שלך והתייעצי עימו מה לעשות (אני, אישית, מאמינה שלא כדאי להתערב אלא צריך לתת לגוף לעשות את שלו, ולתת לו כמה זמן שהוא צריך).

28קטנה

New member
../images/Emo8.gifתלוי כמה את לחוצה

אני חיכיתי כמעט חצי שנה עד שהמחזור הואיל להגיע אם אני זוכרת נכון, הפסקתי את הגלולות אחרי שנפרדתי מהחבר דאז כי החלטתי שאין טעם להמשיך עם אמצעי מניעה. כך שלא הייתי בראש של הריון בכלל. ולא הפריע לי שאין מחזור, בסופו של דבר אחרי כמעט חצי שנה הלכתי לרופא נשים שלי והוא נתן לי כדורים ,כמו תמיד הוא נורא משועשע ממני. אבל עד שהואלתי להוציא את המרשם מהסופר פארם כבר הגיעה לה המכשפה במלוא הדרה. תני לגוף שלך לעבוד על העניינים אבל אל תחכי כל כך הרבה. מחזיקה לך אצבעות

למעלה