שאלה

damianpe

New member
שאלה

איך אנאקין הפך לדרט ווידר??? בסרט השני אנאקין מתחיל להתעצבן על כולם ואז ברביעי הוא כבר דארט ווידר, איך הוא הפך אליו?

Sith Master

New member
מי אתה../images/Emo19.gif

תציג את עצמך וכו' זה בערך השאלה הכי דבילית שאפשר לשאול. אני הלא נחמד בפורום, זה שלא מקבל חדשים שלא מציגים את עצמם וכו'. אז אני לו אסביר לך. אני רק ארמוז לך. אם אתה אמרת שהוא מתעצבן בשינ ווידר ברביעי... אז אולי, אני לא בטוח, אני חושב שצריך להיות סרט באמצע. לא?!

damianpe

New member
זאת התשובה הכי דבילית...

השאלה שלי הייתה אם הוא הפך מג'די רגיל לבן-אדם רובוט ולא למה הוא הפך!!! ושמי דמיאן, בשבילך, בן-אדם מעצבן!!!

תסלח לידידנו מקבל האורחים

הוא צריך להצדיק את היותו סית', לא? מה שיקרה לפי השמועות, אנאקין ייפול ללוע הר געש או לבה תוך כדי קרב עם אובי וואן, לאחר שהקיסר גרם לו לעבור לצד האפל. So, we meet again, at last

Sith Master

New member
שני דברים../images/Emo19.gif

מהניסוח שלך אני עניתי על מה שביקשת. דיברת על שהוא היה עצבני בפרק שתיים ושהוא הפך לוויידר. לא שאלת איך הוא הפך לרובוטי וכו'. דבר שני, על שאלה דבילית מקבלים תשובה דבילית. נ.ב. יש לך שם יפה. אתה מכיר שחקן דמיאן לואיס? לא משנה... סטיות שלי.

Lu Tze

New member
אני איתך.

זה גם מה שאני הבנתי מהשאלה של המשתתף-החדש-שאני-זוכר-שהניק-שלו-מתחיל-ב"דמיאנ-אבל-לא-זוכר-את-השאר-ואין-לי-כח-לבדוק, ובמקרה כזה, התשובה שנתת היא מוצדקת לגמרי.

damianpe

New member
בסדר, הניסוח לא היה נכון!!!../images/Emo132.gif

הכל כבר סודר!!!!!!!

Padme Amidala

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo13.gif

כבר ענו לך לפי מה שראיתי...

למעלה