שאלה...

rocket

New member

היום ראיתי בוידאו את הפרק הראשון של פוקמון והתעוררה לי שאלה: איזה מן פוקמון אש ראה??? (הכוונה לציפור הזוהרת שפוקדע לא זיהה) אם מישהו יודע אז בבקשה תגידו לי...

rocket

New member

איך זה שביל החוקר החכם והמשכיל לא ידע שהפוקמון דרקון שהוא ראה היה דרגונייט ענק?? ואיך זה שאש לא השתמש בפוקדע ...הרי פוקדע אמור להכיל את כל ה 150 פוקמונים ודרגונייט הוא אחד מהם...

Pikachuit!

New member

עכשיו שאני רואה את הפרקים האלה יש בהם הרבה פשלות, כאילו התסריטאים כותבים תסריט, בלי לחשוב על ההמשך ! באמת בקטע עם גנגר .. איך הוא לא זיהה אותו ? ובמגדל הזה של ביל .. הדלת הייתה מלאה בתמונות של פוקימונים, והבחנתי שם בתמונה של מיוטו ! אבל איך זה יכול להיות ? באותה תקופה הם עוד לא ידעו עליו ! (למרות שאני חושבת שגם עכשיו אף אחד לא יודע עליו, אז היום בפרק לא הייתה שום פשלה, כאילו אחרי הסרט הראשון, הם בכלל לא זכרו מה קרה)

Fearligtar

New member
מיוטו מופיע על קיר בגלל

שניסו ליצור אותו במשך שנים והוא כבר ידוע כפוקימון קיים פשוט רוב הניסיונות לא הלכו כל כך טוב (הם מתו מהר ולא היה הרבה HP)

Pikachuit!

New member

אתה שם לב למה שאתה אומר ? מה זה ניסו ליצור אותו במשך שנים ? מצאו את הDNA של מיו רק בסביבות העונה השנייה (לפי הסדרה) ורק אז יצרו את מיוטו ! ובכלל באותו פרק אף אחד לא ידע מי זה מיוטו !

Fearligtar

New member

מיוטו נמצא ברשימה בגלל שהוא קיים כבר הרבה זמן....עוד מעט יצא סרט שיראה את הלידה שלו...שזה לפני15 שנה בערך כי מראים את אמא של ג`סי...וגם ככה אומרים בסיפור...ולמה שלא יהיה ברשימה...בגלל שיש רק אחד?? אז מה יש הרבה פוקמונים שיש רק אחד מהם...וכמו שאמרתי בתחילת הסרט המדען אומר After so many expreamints this one has finally sucseeded וזה אומר שהם מנסים ליצור אותו כבר הרבה זמן או שהוא כבר דיי זקן

למעלה