שאלה

poli2

New member
שאלה

ערב טוב אני מניקה את הבת של כ 5 חודשים בחודש האחרון מקבלת פעם ביום תוספת והשאר כ6-7 הנקות . ביומים האחרונים אני מרגישה שהחזה שלי ריק תמיד לפני כל הנקה היה לי טפטוף בחזה ועם התחלת הנקה הציצי השני היה מטפטף. ועשו כלום הבת שלי ממשיכה לינוק מה התופעה תודה בברכה פולי2

ronnieyuval

New member
נשמע שהציצי שלך התרגל...

הציצי מתרגל בסופו של דבר לכמויות שהתינוק יונק בד"כ וכן לשעות. ואז מה שקורה זה שהוא לא מטפטף או מרגיש גדוש, כי אין את העודפים האלה שהיו נוצרים לפני שהגוף התרגל לכמות שהוא צריך לייצר. השד אינו ריק - הוא פשוט לא מתמלא בעודפים האלה. האם הילדה יונקת כרגיל? לא מתעצבנת או "כועסת" על הציצי? האם היא מרטיבה ומלכלכת כמות חיתולים נאותה? האם היא רגועה ושמחה?

poli2

New member
תודה על התשובה

התינוקת יונקת והיא רגועה שמחה הדבר היחיד השונה כיום שכל רעש או מישהו שמתקרב היא סקרנית בודקת ומסתכלת וחוזרת לינוק בברכה פולי 2

ronnieyuval

New member
../images/Emo13.gif

מה שאת מתארת הוא מאוד נורמלי וקורה כשהתינוק גדל ומתפתח, ואכן הופך סקרן ורוצה לבדוק את סביבתו. קשה לעשות זאת כשהפנים מופנות אל החזה שלך... לכן היא מתנתקת לרגע ומסתכלת לכוון שמעניין אותה. אם זה מפריע לך או שזה מפריע מאוד להנקה, את יכולה להניק אותה בחדר בלי יותר מידי גרויים. לי אישית זה לא הפריע ולא היה לי אכפת כי היא ישר היתה חוזרת לינוק כרגיל.

It is not unusual to feel that the

breast is less full, even from about 3 months after the birth. what this means is that the milk is stored well inside the breast, and only is released when the baby feeds. Instead of giving a supplement of artificial milk to the baby, you should be giving an extra breastfeed. This will tell your body to make more milk. Giving artificial milk gives your body a message to make less milk.​

לאה_מ

New member
תרגום: אין זה חריג להרגיש

שהשד פחות מלא, אפילו מכשלושה חודשים לאחר הלידה. זה אומר שהחלב מאוכסן היטב בתוך השד, ומשתחרר רק כשהתינוק יונק. במקום לתת תוספת תמ"ל לתינוק, עליך לתת עוד הנקות. זה יאותת לגוף שלך לייצר עוד חלב. מתן תמ"ל משדר לגוף שלך מסר לייצר פחות חלב.

למעלה