שאלה.... תכתבו איפה אתם גרים (רחוב)...
F faith2 New member 15/5/03 #2 בתור מנהלת אני מחוייבת... להוסיף...שבאינטרנט עדיף לא למסור פרטים מזהים כלשהם...אך ההחלטה הסופית היא על הגולש... עשו שיקול דעת... ובאותה נימה....ברוך הבא האימפריה הצהובה ....
בתור מנהלת אני מחוייבת... להוסיף...שבאינטרנט עדיף לא למסור פרטים מזהים כלשהם...אך ההחלטה הסופית היא על הגולש... עשו שיקול דעת... ובאותה נימה....ברוך הבא האימפריה הצהובה ....
ע עינת ברששת New member 15/5/03 #3 שנות ה50-69..../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif התקופה ה"תמימה" הזאת עושה לי את זה.. עם השמלות היפות..הבנים הג'נטלמנים עם הגריז בשיער.. השירים היפים שכלה יום אני שומעת אותם...מהדיסק של אסקימו לימון... פשוט תקופה טובה ושווה.!
שנות ה50-69..../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif התקופה ה"תמימה" הזאת עושה לי את זה.. עם השמלות היפות..הבנים הג'נטלמנים עם הגריז בשיער.. השירים היפים שכלה יום אני שומעת אותם...מהדיסק של אסקימו לימון... פשוט תקופה טובה ושווה.!
ע עינת ברששת New member 15/5/03 #7 לא התבלבלתי בשום שרשור שלחתי את זה לשרשור של השאלה שעניתי עלייה .. לא יודעת מה קרה..
ה האמפריה הצהובה New member 15/5/03 #5 פיית..... דבר ראשון תודה... ודבר שני: אני לא מנסה לחסוף פרטים של אנשים סתם רציתי לדעת אם יש פה אנשים שאני מכירה או שגרים לידי...
פיית..... דבר ראשון תודה... ודבר שני: אני לא מנסה לחסוף פרטים של אנשים סתם רציתי לדעת אם יש פה אנשים שאני מכירה או שגרים לידי...
F faith2 New member 16/5/03 #8 כן אני יודעת../images/Emo13.gif פשוט אני מחוייבת להודיע שיש להיזהר ממסירת פרטים מזהים ברשת....