שאלה ...

keinan4

New member
שאלה ...

אני אישית ממש לא אוהב איך שאורית שרה .... אני מעדיף את השירים שתום (טום?) שר. יעני הקול שלה קצת צווחני לא ?... ובכלל לא קשור אליה השירים שהוא שר פשוט יותר טובים ! דוגמה : גניבה, אלה, ג'קי, לפעמים וכו .... מסכימים/ לא מסכימים ?????? יאללה תתחילו לשרשר על זה!!!!! (אני מנסה נואשות לנסות לקומם את אנשי הפורום ולעורר כאן רוח חיים !!!! עוד יסגרו את הפורום כי אפחד לא כותב כאן כלום !!!! ).

אמממ לא מסכימה

דבר ראשון אורית שרה מדהים ואני לא חושבת שיש לה קול צווחני אלא קול מיוחד שלא מוצאיםצ הרבה כמוהו ואותו דבר לגבי תום וכשהם שרים ביחד זה בכלל מדהים בלי אורית היהודים לא היו היהודים אין כמו tt וחיים לפורום, תראה אחרי הכל זו להקה וכותבים שיש מה לכתוב ולדבר עליו הפורום הזה בסדר גמור ואם תפסיקו להגיד שהוא יבש אז הוא לא יהיה יבש

גם לא מסכים!

לאורית יש קול מיוחד ומדהים כמו שאין לאף זמרת פה בארץ~~~ אני דווקא מאווווד אוהב את השירים שלה לבד, אבל מעדיף את השילוב של תום ואורית ביחד (פעמון מלחמה, עוד ארון אחד, ג'קי, אינטרמת...)

o סלאש o

New member
../images/Emo117.gifאני רותח../images/Emo117.gif

אני כועס עליךך
איך אתה יכול לדבר ככה על אורית.
לדעתי לאורית יש קול כל כך יפה יש לה קול מיוחד שאין לאף זמרת. ואני לא אומר שלתום אין קול מדהים. לשניהם יש קול פצצתי
. והשילוב של שתיהם זה קטלנייייייייייי
אז לא ללכלך על אורית אם אתה לא רוצה שאני יעלה עליך.

the king 25983

New member
../images/Emo31.gifלא מסכים../images/Emo31.gif

בהתחלה חשבתי שאין לה קול בכלל אבל אחרי כמה שירים גיליתי את היופי בקול שלה. השילוב הוא הכי יפה. באמת הקול המיוחד הזה זה מה שהופך את היהודים ליהודים וזה (בן השאר) היחוד שלהם...

תראו....

בקשר לכל של אורית אני חושב שכל העולם יכול להסכים שהוא יפה וייחודי זה תלוי בטעם המוזיקה של הבן אדם אם הוא אוהב את השירה שלה...אני למשל חולה על הקול שלה!!!1 ושל טום.....ואני חושב ששילוב של שניהם הוא מהמם!!!

DAN1EL

New member
יש לה קול מדהים

אבל היא קצת בולעת מילים. תגידו, הם נולדו בישראל שניהם? כי יש להם מבטא אמריקני... או שזה סתם נדמה לי.

פיב

New member
תשובונת

אורית היא רוסיה <ברובה> אבל נולדה בארץ!! ותום אני לא יודעת.

תיקון...

היה כתוב...במעריב לנוער ניראה לי... שהיא 3/4 תמניה ו1/4 פולניה...או שזה היה רוסיה.. לא ברור ו....תום אין לי מושג...

פיב

New member
הפוף

היא יותר רוסיה מתמניה <מה לא רואים?! :> שלושת-רבעיח רוסיה ורבע תמניה..

פיב

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

זה רק רבע לא מרגישים הרוסיות הרבה יותר חזקה אצלה

פיב

New member
...

הקול של אורית יפה מעצם היותו מיוחד! משום מה אני לא אוהבת יותר מדי את הקול של תום וכשהוא צורח שומעים אצלו מין צרידות או משהו כזה שמלווה את הקול הטבעי קשה להסביר..אני שומעת את זה. וביחד הם שרים בהרמוניה מושלמת :)

Bitca

New member
מסכימה עם כל אלו שלא הסכימו. ../images/Emo9.gif

ביחד הרמוניה מושלמת, כמו שזאת שמעליי אמרה. אהה אגב אני חדשה

yuli c

New member
אז ככה...

כמו שכולם כאן כבר אמרו לאורית יש קול מדהים ומיוחד ובכלל בזכותה התחלתי לאהוב את הלהקה אחר כך שמעתי גם את תום... זה נכון שהיא די בולעת מילים ובכלל עדיף שהיא לא תשיר באנגלית אבל בסך הכל יש לה את הקול הכי מדהים ומיוחד ששמעתי. בקשר לתום גם לו יש קול יפה חוץ מב"לא קל" שהוא שר כזה מוזר לא? הבעיה איתו זה שהוא צורח יותר מידי. אבל הוא שר אחלה... בכלל אני חושבת שהקול של אורית עושה את הלהקה למיוחדת כי זמרים בסטייל של תום יש הרבה בחול וזמרות בסטייל של אורית אין הרבה. אני מסכימה איתך בכך שבאופן כללי תום שר את השירים היותר טובים גם מבחינת הליריקה וגם מבחינת המוסיקה. טוב זהו נראה לי חרשתי על הנושא... :)

../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

אני יכולה להגיד שלתום יש את הקול ה כ י מדהים ששמעתי.
לפעמים הוא פשוט עושה לי צמרמורת.
יש לו קול משגעעע
והוא כל פעם מדהים אותי מחדש
לאורית גם.
אבל אין על תום.

לא מסכימה איתך! ../images/Emo79.gif

אני דווקא חושבת שלאורית יש את אחד הקולות הכי טובים ברוק הישראלי. בשירים הקצביים היא מוציאה את הנשמה שלה בצרחות, ובשירים השקטים יותר היא שרה בקול עמוק וצלול יותר- וזה שהיא מסוגלת להתאים את סגנון השירה שלה, והיא לא חוזרת על עצמה ונשמעת אותו דבר- זה מה שמיוחד אצלה. תחשוב על שירים כמו ג'קי, קח אותי, פעמון מלחמה, תשחק אותה....יש הרבה מאוד רגש בקול שלה. אני אישית רואה אותה בתור הג'ניס ג'ופלין הישראלית

למעלה