שאלה....

שאלה....

מה אתם חושבים על הזמרת הצעירה ונסה קרלטון??.. שמעתם את הדיסק שלה?.....את הגירסה שלה ללהיט הרולניגסטונס- "paint it black"???

smgfan

New member
לדעתי

אני לא שמעתי את האלבום שלה. את הסינגל הראשון שלה Thousand Miles מאוד אהבתי והוא היה ממש יפה ומרענן!
רואים שיש לה כישרון והיא גם שרה יפה. את הסינגל השני שלה (השם לא זכור לי) לא אהבתי, כי הוא היה אותו דבר כמו הסינגל הראשון- אבל הרבה פחות יפה. וזהו! אני כרגע לפעמים רואה איזה דואט שלה עם איזו להקה בערוץ -VH1 , זה פסקול של איזה סרט עם סנדרה בולוק, נראה לי. שיר נחמד.
סה"כ היא חמודה, אבל לא שמעתי עליה הרבה.

AndreaCorr ©

New member
קודם כל

לשיר שדיברת עליו קוראים big yello taxi, הוא במקור של ג'וני מיטשל... והלהקה שאיתם היא שרה אלו הם הCounting Crows. הקטע הוא שזה ממש לא דואט, היא סך הכל עושה שם "ממממ...בפ בפ בפ" וכמה קולות רקע. בכל אופן - שיר נורא יפה, מומלץ בחום
. בעניין ונסה קרלטון - השיר הראשון שלה היה חביב בהתחלה, אחרי שלוש השמעות הוא נהיה מאוס ומונוטוני. השני כמו שנאמר מעליי נשמע אותו דבר רק הרבה יותר גרוע... והשלישי שגם יצא לה באם טי וי (משהו עם baby
) אפילו יותר גרוע. בקיצור - משעממת.

yanivtr

New member
ואני רציתי לכתוב על השיר הזה!

להמליץ עליו על כמה שהוא יפה, אבל שכחתי את השם... ובאמת מוזר, ונסה בכלל לא שרה שם... מעיינן למה...

yanivtr

New member
דווקא אני חושב שיש לה סיכוי

היא שרה דיי יפה והיא דיי תמימה כזאת, ילדת ירושלים. וזה קצת מעניין ומחדש מכל הזמרות שהולכות עם חצי ציצי בחוץ ומחפשות את המצלמות כל הזמן

למעלה