שאלה

לא הבנת...

היא בכלל התכוונה שעברי ודודי ישבו וידברו על הא ודא דודי יתן לו המלצות על בגדים ודברים כאילו באמת תומר, איפה הראש שלך?

הראש שלי?

באמת איפה הראש שלי? יוו סנילי שכמוני שכחתי איפה הנחתי אותו... אולי אתה מצאת אותו גל???

תומר!!!!

חמוד, שכחת את הראש שלך אצלי באוטו. אז תבוא במהלך השבוע לקחת אותו. אני לא אהיה, אז אני ישאיר לך אותו בתיבת דואר. טוב?

ידעתי!!!

פעם הבאה אני אחבר אותו לגוף ואז אני לא אשכח אותו.... בטח עשה לך כאב ראש מדבר הרבה שטויות הראש שלי :))

טוב קיבלת פס

לחתונה אתה נוהג אני לארג היום (מחר אני סמאל ומחרתיים לך תדע
)

ללללאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!

ככה אתם פוסחים עליי???? אני בת 15 אין לי רישיון ואין לי ניסיון! !! תעברו קודם בירושלים ומשם לחתונה
פלללליייייייזזזז

תקשיבי...

נראה אם מור יכולה להגיע. אם כן היא תיקח את כל החברה מירושלים אם לא, נשקול את המסלול שלנו ובמקרה הכי גרוע, תקחי אוטובוס לת"א וניקח אותך מפה בסדר?

מרילנצח

New member
כרמיתוש את איתי באוטו...

אל תדאגי, אגב עוד ירושלמים??? יש לי עוד 2 מקומות... אני באה עם ידיד שלי..

מור!!!!!!!!

ידעתי שאפשר לסמוך עלייך בדברים החשובים אוקיי, אז אגף ירושלמים סגור ואני חושבים כולם סביב אותו השולחן יהיה כתוב אליו "שמור לפורום עברי לידר בתפוז" אז מה אתם לובשים???

מרילנצח

New member
אוקי האוטו שלי מלא..

לפי מה שאני יודעת: איתי באים : *כרמית *צבי *סתיו *ידיד שלי (קוראים לו אופיר..) ובקשר לבגדים... שאלה טובה לי אישית יש חליפה מהממת שלבשתי בחתונה של אחותי נראה לי שאני אלך על זה..

ייייישששששש לי טרמפפפ!

תודה מוררר!!!
אני מקדימה טוב? תנו כבוד לקטנה מביננו
אה בעצם סתיו יותר קטנה...אבל אני מקדימה! (אפשר גם לנהוג?
) מה נלבש?...חולצה עם הדפס של עברי
ואיך נשב כולנו בשולחן אחד?! אנחנו איזה 20..

מרילנצח

New member
קודם כל אני נוהגת...

מי יושב לידי , תריבי לבד עם צבי וסתיו ועם אופיר ידיד שלי.... ומה לובשים??? ג'ינס וחולצה נמשע לי טוב...

מרילנצח

New member
טוב את אחראית על המוזיקה...

והידיד בן 26 סתם דרך אגב... אה כן ויש לך בונוס...בזכות הגיל.... בגלל שכולנו נשתכר את נוהגת הבייתה!!!!

תקשיבי...

נראה אם מור יכולה להגיע. אם כן היא תיקח את כל החברה מירושלים אם לא, נשקול את המסלול שלנו ובמקרה הכי גרוע, תקחי אוטובוס לת"א וניקח אותך מפה בסדר?

ומה איתי????

איזה זונות!!! גם לי מגיע!! אני הכי אוהבת את עברי יותרמכווולךם!! מגיע לי גם.. אפילו לעמוד איתו בחופה ולתת לו נשיקה!

למעלה