שאלה

silver men

New member
שאלה

מה לדעתכם יותר מסוכן: חד אופן או קביים ? ומה עדיף לקנות ?

eiraz

New member
לדעתי

לדעתי קביים יותר מסוכן בגלל העובדה שזה מחובר לך לרגליים ואתה לא יכול לקפוץ אם אתה נופל בקשר לשאלה של מה עדיף זה החלטה שלך לי יש נסיון מועט עם קביים ועם חד אופן אבל יותר נקשרתי לכיוון של החד אופן לעומת זאת חבר שלי מעדיף קביים לדעתו זה יותר מאתגר אז תבדוק את שניהם ותחלית בעצמך מקווה שעזרתי

לדעתי קביים זה מאפן

א. זה דיי מסוכן (יותר מחד אופן) ב. אחרי כמה פעמים זה נמאס ואתה הולך על זה רק כדי לעשות כסף ג. זה לא מאתגר למה לומדים ללכת על זה ב10 דקות קדימה אחורה. בחד אופן לוקח לך מלא זמן עד שאתה מגיע לשליטה מעולה

macman

New member
אני חושב שלא יפה להגיד "מאפן"...

כל אחד והכיף שלו... אחד בכיף שלו לנסוע על חד-אופן, ויבוא מישהו שרוכב על אופניים ויגיד שזה "מאפן"... זה עניין של העדפה אישית... ומה שמושך את חברנו יותר, זה הכיוון שאליו הוא צריך ללכת.. הוא תמיד יכול לבחור באפשרות המסובכת ביותר: לרכב על חד-אופן עם קביים... אני חושב שהוא עלול למצוא את עצמו בספר השיאים של גינס
יאללה... לדרך!

קביים

כי אם אתה נופל אין לך איך להיחלץ מזה. אני באופן אישי, מעדיף חד-אופן. זה הרבה יותר כיף לטעמי.

עודד!

בספר השיאים של גינס מצוי אדם שעלה על חד אופן 10 רגל עם קביים ועשה היידלינג 15 דקות אם אני לא טועה ... אני צריך למצוא את התמונה לסרוק ולעלות אותה זה מדהים... זה ג'ירף בלי שרשרת

למעלה