שאלה!

• פותח הנושא short
  • פורסם בתאריך

short

New member
שאלה!

המעבר בין דרגון בול זי לג'י טי מבלבל אותי! בסוף של דרגון בול זי רואים את טראנקס וגוטן כבר גדולים בני 19 ככה ואת פן ממש קטנה אבל בג'י טי טראנקס וגוטן לא ממש גדולים (במיוחד גוטן) ולעומת זאת פן כבר יותר גדולה... יש לזה סיבה מיוחדת או שהציירים התבלבלו קצת????

gogeta ssj4

New member
למה

בגי טי הם נראים מאוד בוגרים אולי גוטן פחות מטראנקס אבל סתכל על טראנקס בגי טי יש לו כבר עבודה גוטן באמת נראה קצת ילדותי אבל רואים עליו שהוא יתבגר

short

New member
בסדר

אבל הקטע הוא שב דרגון בול זי הם ממש בוגרים 19 ככה!!!! אבל לא נורא אתם יודעים במקרה איפה יש פרקים של גי טי ולא בקאזה???

Ssj Yaniv

New member
פלטו ימגעיל!!!

קודם כול בזי הם בני 13 ו-14 בג'י טי הם פשוט הפסיקו להיתאמן!!! וגם החליפו ציירים!!!! ובג'י טי הם לא יותר מבני 19 -20

Vegeta fanatic

New member
משהו לא מסתדר לי...

אם גוהאן מבוגר מטראנקס בעשר שנים, פחות או יותר, ואם טראנקס בן 19 - זה אומר שגוהאן בן 29... אז איך יש לו ילדה בת 14?

ashkeloni

New member
שאלה טובה...../images/Emo58.gif

אבל נתנו לך גיל לא נכון... מסוף DBZ עד לתחילת DBGT עברו 7 שנים בסוף DBZ פאן הייתה בת 5 זאת אומרת שהיא הייתה בת 12 בתחילת DBGT ועוד טעות...גוהאן מבוגר ב-8 שנים מטראנקס

URNFS

New member
נו אז מה הבעיה?

בסוף דב"ז טראנקס בן 18 ,ואז עוברים 7 שנים,אז הוא בן 25,וגוהאן בן 33.

saiyanit

New member
נו??

אז הבעיה נפתרה..:) חח ואני לא עזרתי.. אבל גוטן ניראה משהו כמו בן 16..נראה כמעט כגמו גוהן בג'יטי:\

למעלה