שאלה...

• פותח הנושא kapit
  • פורסם בתאריך

kapit

New member
שאלה...

בן כמה מאסטר רושי?

kapit

New member
כך חשבתי אבל...

איך זה שבן אנוש חי כל כך הרבה שנים? אני יכולה להבין למה קורין (אם זה השם שלו), הנמר הלבן ההוא במגדל קורין חי 800 שנה.. הוא חתול מוזר שמדבר.. אבל למה בן אנוש חי כל כך הרבה זמן?

kapit

New member
אז מתי הוא ימות?

ולמה הם בכלל שמו ציור של הרצל? לדעתי היה יותר מתאים לשים בן גוריון "בבאזל ייסדתי את מדינת היהודים!"

kapit

New member
אה ועוד משהו

למה יש להרצל ירוק בקצה הימני של הראש?

Shazamit

New member
הוא בטח ימות...

כשהוא יהיה ממש ממש זקן.
אם הוא ימות... הרעיון של מי הנעורים הוא אמיתי?? ונראה לי שהדבר הירוק הזה הוא... כיפה?

kapit

New member
עכשיו הוא ממש זקן! הוא צריך למות!

אהה עכשיו הבנתי מה הדבר הירוק הזה! זה העלה של התפוז!! ממתי סורגים כיפות ירוקות?! חוץ מזה אני חושבת שהרצל היה חרדי לאומי לא דתי לאומי.. בטח הייתה לו כיפה שחורה

Hwoarang

New member
לא..../images/Emo6.gif

שימו לב שכל האייקונים (מחייכים, עצובים וכו') הם בעצם תפוזים אז הדבר הירוק זה עלה, לא כיפה

Shazamit

New member
חח אני יודעת שהוא ממש זקן!

מעניין מה הסוד שלו... את צודקת, זה באמת העלה של תפוז! איך הם מצליחים לדחוף אותו לכל מקום, זה משהו...! ואם כבר מדברים על רושי, למה בדיביזי הוא אף פעם לא עזר לאחרים להלחם במלחמות נגד האויבים?? הוא לא כזה חלש...! אולי הוא מנצל את העניין שהוא זקן, לעניינים אחרים... אהמ..?? ^_~

kapit

New member
באמת חבל שהוא לא נלחם איתם שם...

אז אולי הוא היה מת מהר יותר!

Shazamit

New member
אהה ועוד משהו...

הוא היה יהודי מתבולל, בכלל לא דתי, רק רצה להקים מדינה "למופת" שכל מה שיש בה זה דמוקרטיה ועבודה... ללא כל קשר לדת... בגלל זה וגם בגלל הצבע הירוק התפלאתי שזאת כיפה...

kapit

New member
אההה נכון!!

ולחשוב שנאי נבחנת על זה בהיסטוריה השנה! הרצל בכלל גודל וחונך בגרמניה, והוא רצה שבארץ ישראל תהיה תרבות אירופאית מה שהכעיס מאוד את היהודים השמרנים! או משהו כזה

Shazamit

New member
כן...!

איזה סיוט הבגרות השנה, נכון?? כ"כ הרבה לזכור בע"פ! כבר למדת על מלה"ע הראשונה? המורה שלי הציג את זה כ"כ מצחיק! מלחמה ממש ללא כל מטרות וללא שום טעם. סתם להלחם. מצטערת על ה
!

kapit

New member
כן.. זה לא הכי הרבה חומר בעולם אבל

באמת די קשה לזכור את על זה.. אבל הדבר הכי טוב בעולם הוא המיקוד!! הורידו כל כך הרבה דברים ששנאתי! ורק התחלתי ללמוד על מלחמת העולם הראשונה... וזו בדיוק הצורה שבה המורה שלי להיסטוריה הציגה את זה

LINKIN PARK!!!

New member
ההממממ....

אם מסתכלים רק על הכותרות של ההודעות בשירשור הזה, ונכנסים לכמה הודעות מסויימות, אפשר לחשוב שהרצל בן 300+ כי הוא שתה ממעיין נעורים בסדרה כלשהי. או שחושבים שלקמה סנין יש כיפה והוא חשב על המדינה ליהודים בבאזל, והוא לא היה דתי חילוני או משהו כזה...

למעלה