שאלה...

sarah

New member
הרמזים X4

הרמז הכי ברור הוא שבסוף הספר דמלבדי דור שולח את בלק לקורא ללופין ולעוד כמה אנשים,מתם גם מוזכר השם פיג ,ורולינג אמרה בצ`ט שבאותו מקרה באמת דובר על אותה גברת פיג שהיא שכנה של הארי זאת אומרת שאין ספר שהיא קוסמת...בקשר לאנימצ` אין הוכחות ברורות אבל אני יכולה למלא עוד מלא שורות ברמזים על זה שהיא קוסמת ועל זה שהיא אנימג`י אבל ממש אין לי כוח :)

Hermione

New member
למה?

נו תכתבי, אני רוצה לדעת! ולפי מה שאני זוכרת, כבר אמרת מזמן מזמן מזמן שאת יודעת ואין לך כוח לכתוב... אז נשאלת השאלה- האם את מנסה להתחמק כי את לא יודעת?... (בלי להעליב...)

Prongs

New member
הנה

היא מתוארת כקוסמת בהתחלה! אשה די מבוגרת עם הרבה חתולים... זאת הקוסמת האידאלית! וזה שהיא אנימג`ית שאלו את רולינג פעם בראיון אם יש משהו אם החתולים כי גם מינרווה וגם מיס נוריס וגם פיג וגם קרוקשאנקס וגם האגריד אלרגי אליהם ורולינג אמרה שהיא לא תגיב אבל...well notised! אז כנראה שהיא אנימג`ית והיא אחד החתולים שלה.

Hermione

New member
טוב,

דבר ראשון- זה לא רמז ישיר לכך שהיא אנימגית, אבל עוד לפני שקראתי את הרביעי, אז ב-ט-ע-ו-ת ראיתי בפורום שאיזה מישהי כתבה שהיא אנימגית, ומאז אני משוכנעת שהיא קרוקשנקס. תחשבו על זה- היא אוהבת חתולים, היא (לפי מה שאתם אומרים-) קוסמת אנימגית, והיא ב-מ-ק-ר-ה ``נמכרה`` להרמיוני בדיוק כאשר התחיל כל הסיפור עם בלק ושהוא רוצה להרוג את הארי- אז היא רצתה להיות קרובה עליו כדי להגן עליו מקרוב. וחוץ מזה- כשהארי הרמיוני ורון מדברים עם בלק ולופין בביתן המצווח בסוף השלישי, אז בלק אומר שהחתול הזה מאוד חכם ושהוא ישר זיהה שהוא לא כלב אמיתי, וזה נראה לי צריך להיות חתול לא רגיל...

Prongs

New member
אני מאוד לא מסכים!

קודם כל זה יהיה די נדוש כבר אם תהיה עוד חיית מחמד שתתגלה כבן אדם רע או טוב ודבר שני אם היא הייתה יודעת שהכלב השחור הגדול הוא בן אדם היא לא היתה אומרת לדמבלדור? ובטח שהיא הייתה אומרת לו כשהיא עליתה על וורמטייל! דרך אגב חשבתי על משהו נכון כשדמבלדור אמר להארי והרמיוני בסוף 3 שאם הכל ילך כשורה אולי הם יצליחו להציל יותר מחיים אחד. אז הארי והרמיוני חשבו שה``אקסטרה`` הוא בקביק אבל ה``אקסטרה`` הוא בעצם בלק כי דמבלדור כבר ידע שבקביק ברח! Prongs

למעלה