שאלה...

Hermione

New member
שאלה...

דיברו פה הרבה על גברת פיג ועל זה שהיא אנימגית וקוסמת וכאלה, ולפי מה שהם אמרו יש רמזים לכך בספר הרביעי. קראתי את הספר הרביעי מתחילתו ועד סופו ולא נתקלתי באף רמזון אחד קטנטון שאפילו מזכירים את השם שלה. אולי מישהו יספר לי מאיפה הקריצו את זה?

Hermione G

New member
היא מוזכרת פעמיים... X4

פעם ראשונה: הארי אומר על אחד האוהלים שמר וויזלי הביר כדי שהם יגורו בהם שהוא מזכיר לו את הבית שלה. (אם אינני טועה הוא אמר שיש לו ריח כמו לבית שלה ושהוא גם מרוהט דומה - לא זוכרת מה הוא אמר בדיוק אבל הוא אמר שמשהו באוהל מזכיר לו את הבית שלה) פעם שנייה: שדמבלדור אומר לסיריוס לקורא לחבורה הישנה הוא אומר לו לקרוא ``לופין, פלצ`ר, פ-י-ג וכל שאר החבורה הישנה``, זאת אומרת שהיא חלק ממנה.

Prongs

New member
תיקון והוספהX4

האוהל לא היה של פיג כי ארתור אמר ``הלוותי את זה מ___(אני לא זוכר מי זה היה אבל זו לא הייתה פיג) הוא כבר לא עושה הרבה קמפינג.....`` אם לא שמתם לב פלצ`ר מופיע 3 פעמים בסידרה פעם אחד ב2 ופעמיים בספר 4 בסוף ובאליפות העולם. Prongs

Hermione G

New member
פיג ופלצ`ר

לא אמרתי שהארי אמר שזה האוהל שלה או הבית שלה אמרתי שהארי אמר שהוא מ-ז-כ-י-ר לו את הבית שלה והוא באמת אמר את זה ונכון שמר וויזלי אמר שהוא של מישהו אחר אבל המישהו האחר יכל לקנות אותו ממיס פיג... ובקשר לפלצ`ר אני בהחלט שמתי להב ואני בטוחה שהוא עוד יהיה חשוב לסידרה... אולי אפילו מורה להתגוננות מפני כוחות האופל...

yearak

New member
לגבי פיג...

אם היא שכנה שלו - כמו שחלק ממכם נוטים לחשוב, אז אולי היא הכח ששומר עליו הוא משהו? הרי וול אומר בספר הרביעי שהוא לא יכול אפילו לגעת בהארי כשהוא בבית של הדודים שלו... וגם מיס וויזלי, אם אני לא טועה, אומרת לדמבלידור יש את הסיבות שלו להגיד להארי להישאר בבית הדודים שלו בקיץ בסוף הספר הרביעי...

Hermione G

New member
גם אני חשבתי על זה X4

לדעתי דמבלדור סידר שהיא תגור שם ותשמור עליו, אולי היא שומרת עליו בעזרת איזה קסם עתיק ומיוחד כי וולדמורט אומר שדמבלדור השתמש בקסם ישן מהעבר... זה כנראה סוג של קסם שעוד לא שמענו עליו...

Prongs

New member
כמה דבריםX4

כודם כל לדעתי פיג היא רק חלק ממערכת ההגנה אצל הדארסלים כי אם כל הכבוד אני לא חושב שהיא לבד יכולה להתמודד מול וולדמורט ודבר שני לדעתי פיג תהיה המורה להתגוננות האופל (נקבה לשם שינוי) וששוב הפמיניסטיות של רולינג תפלוש קצת לספרים (לא שזה רע...) Prongs

Hermione G

New member
:) עוד על פיג

גם אתה חושב שהיא תהיה מורה להתגוננות מפני כוחות האופל?!?!? אני ממש בטוחה שהיא תהיה!!! אפילו כתבתי את זה פה פעם אחת... ג`יי קיי אמרה פעם שתהיה מורה להתגוננות מפני כוחות האופל באחד הספרים ואני ב-ט-ו-ח-ה שזו תהיה היא! ג`יי קיי גם אמרה שנלמד עליה ונכיר אותה טוב יותר בספר 5 אז אני כמעט בטוחה שהיא תהיה המורה להתגוננות מפני כוחות האופל בספר 5...

Prongs

New member
גו פמיניזם!

אני מסכים לגמרי ודרך אגב אני לא דיסלקט ה``כודם`` בהודעה הקודמת היה סתם פשלה Prongs נב באיזה ראיון זה היה? ואתם יודעים מתי יהיה הראיון הבא? יש לי המון שאלות....

Hermione G

New member
תשובה :)

הראיון הבא יהיה כנראה במסע יחסי הציבור הבא שלה והוא יתרחש כנראה בפבואר או מרץ השנה - בעקבות פרסום שני הספרים הקצרים שלה... והכתובת בה היא אמרה שנלמד על פיג בספר 5 נמצאת למטה, אני לא זוכרת איפה היא אמרה שתהיה מורה אישה להתגוננות מפני כוחות האופל אבל היא בטוח אמרה - אני אנסה למצוא את זה...

Prongs

New member
הייתי בראיון הזה...

ואפילו קיבלו שאלה שלי, האמת היא שהשאלה נשאלה ע``י חבר שלי אבל אני אמרתי לו... בכלאופן לא ראיתי את זה שהיא אמרה את זה. Prongs

Hermione G

New member
אני רואה הכל :)

ואני שמה לב לכל דבר קטן שהיא אומרת... אם אתה זוכר כל מה שהיא אמרה זה עוזר לך לפתח תיאוריות טובות...

Prongs

New member
גם אני!

אבל יכול להיות שבדיוק פיספסתי את זה כי הכלבה שלי ברחה... בכל אופן אני סומך עליך.

Hermione G

New member
תודה :)

אני כבר לא יכולה לחכות לצ`ט הבא איתה.. אני כל כך אוהבת להיות שם...

Hermione

New member
אני מתה עליה!

היא כזאת חמודה! וחוץ מזה, מישהי שכתבה ספרים כל כך יפים, חייבת להיות מישהי בעלת אישיות מיוחדת לא? אני מתכוונת- אני לא חושבת שאיזה גבר עצבני היה יכול לכתוב כזה סיפור. זה ממש מתאים לאישיות שלה עם תשאלו אותי (אבל למה שמישהו ישאל אותי בעצם?)

Hermione

New member
לא מצאתי

לא מצאתי

קראתי את כל הצ`ט מההתחלה ועד הסוף (איזה חמודה היא! אני מתה עליה) ו את המקום שהיא אמרה שתהיה מורה להמכ``ה (קיצור נחמד שהמצאתי...) אישה! אולי תעתיקי את השאלה והתשובה שלה שאומרת שתהיה? וגם הוספתי חתימה של הרמיוני, שמצאתי באיזה אתר (אני כבר ממש לא זוכרת איפה) ואימצתי אותה להיות החתימה הוירטואלית שלי

Hermione G

New member
לא מצאת כי

היא לא אמרה את זה בראיון הזה אלא בראיון אחר :) זה הראיון שבו היא אמרה שנכיר את פיג ונלמד עליה בספר 5 :)

למעלה