שאלה

טוטקה

New member
שאלה

שמי 4 שם משפחתי בנעורי 4 ולאחר נישואי 1 תאריך לידתי 18/11/1977 תאריך נישואים:19/07/2001 שם בעלי 8 תאריך לידתו22/06/1972 שאלתי היא מה צפוי לי ולבעלי בתחום הלימודים והעבודה והכלכלה תודה רבה
 
טוטקה

השנה מביאה עימה אנרגיה של חיפוש עצמי,משיכה חזקה אל הנסתר והמיסטי,הרבה דברים בלתי צפויים עשויים להתחולל מבחינתך בשנה זו,לעיתים "פתיחת עיניים" בעקבות אירועים מסויימים,שנה טובה להתבוננות בעבר ולתכנונים לעתיד. לגבי בעלך,אינך מציינת האם הוא עובד או לא,בכל רופן הוא נמצא בתקופה בה הוא מעדיף להשאר במסגרת הקיימת,יש לו כנראה חוסר רצון להאבק כרגע,אם הוא עובד,דברים מתחילים להתייצב אצלו במקום העבודה.
 

טוטקה

New member
תודה ירון....

בעלי עובד יש לו עסק עצמאי מה צפוי לו? מה צפוי לי בתחום הלימודים? האם יש באפשרותך לצפות מתי תתרחב משפחתנו? שוב תודה
 
טוטקה

לעניות דעתי אני השבתי על שאלותייך,הן לגבי בעלך והן לגבייך. לשאלתך מתי תתרחב המשפחה?צר לי, וודאי ידוע לך למי ניתנה הנבואה!
 
למעלה