שאלה

Hypnotize

New member
זה בסדר, לא תמיד יורד דם בפעם..

הראשונה. או יכול להיות שלא חדרת עמוק מספיק בשביל לקרוע את קרום הבתולין. והיא עדיין, טכנית, בתולה.

הבנות שאני הולך איתן תמיד יורד דם!

אבל לא מלמטה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאם הייתי חייב

Pixy led

New member
אל חשש, הכל בסדר.

קרומי-הבתולין מתחלקים לכמה קבוצות עיקריות: * אטומים לחלוטין - כאלה שאפילו לא מאפשרים החדרת טמפון, ועם הכניסה לגיל-ההתבגרות, עוברת הנערה ניתוח להסרתם, כדי לאפשר לוסת לצאת. * קרום-בתולין עם פתח באמצע, ובאמצעו מחיצה - דבר זה יכול לגרום לכאב ולדימום בחדירה/ות ראשונה/ות, בשל קריעת המחיצה. * כאלה עם פתח אחד באמצע - בהם החדירה/ות הראשונה/ות עשויה/ות לכאוב פחות, וסכוי גבוה שלא יהיה דימום. זה גם הקרום הנפוץ ביותר. * כאלה שהם קצת כמו מסננת - חדירה/ות ראשונה/ות במקרה זה יגרום לכאב ולדימום. הידעת? ישנן בנות הנולדות ללא קרום-בתולין בכלל. מכל מקום, אם קיימת יחסי-מין - היה בטוח שקרום-הבתולין לא נותר במצבו המקורי. מיקומו של קרום-הבתולין הוא קרוב מאד לפתח הנרתיק, כך שחברתך לא בתולה עוד, לא טכנית-רפואית (מפני שהקרום נקרע), ולא חברתית (מפני שקיימה יחסי-מין). בכל מקרה, דמום אינו הכרח. הרי לך קישור מעניין שילמד אותך יותר ממה שאני יודעת בנושא.

כל אחת ואחד פה מומחים בנושא משלהם

אני ממש בשוק! וואי אתה כולה בת 16.... או שהוצאת את זה ישר מספר או כתבה או משהו..

Baby Boo

New member
לא חייב בכללל

ולא היא היתה בתולה ושום רכיבה על סוס לא יכולה לקרוע את זה.. זה שלא ירד דם זה לא אומר שלא קרעת את הקרום שלה. והכאב והקרום לא קשורים הכאב לא נובע מהקרום כי שם אין עצבים בכלל סתם רירית הכאב הוא מההרחבה של המקום! ומזל טוב לכם ותשמח שלא ירד לה דם כי זה מוריד קצת מהמבוכה ניראה לי.. טל

The Cat Woman

New member
תתפלא אבל יש בנות שבכלל

נולדות בלי קרום בתולין... גם לא מחייב שירד לה דם! לא לכולן יורד דם, יש כאלה גם שיורדות להן כמה טיפות אומללות ויש כאלה לחילופין ש"מקבלות מחזור" אשכרה... שמדממות במשך 3 ימים. לא ירד לה דם? מזל"ט! וויפי לה!

אז ככה....

או שאין לה קרום...כן זה קורה יש בנות שנולדות בלעדיו כמו שיש גברים שנולדים עם ברית מילה. או שהקרום שלה ממש דק ואין דם...או שיש קצת והוא נספג ברחם או שהפתרון ההגיוני המתבקש...היא לא בתולה....

icy rain drop

New member
למה זה הפתרון ההגיוני המתבקש?

לי לא ירד דם וגם להרבה בנות אחרות לא יורד.... נראה לי שהוא צריך לבטוח בה, אם היא אומרת שהיא בתולה היא כנראה בתולה

Angelred

New member
......

טוב הפעם הראשונה שלי הייתה בערך לפני חודש. וגם לי לא ירד דם אבל זה כאב לי רצח!!!!!! זה יכול לקרות שלא יורד דם יש גם מחקר שאומר ש- 85% מאוכלוסית הבנות נקרע להם הקרום בדרכים שונות לגמרי. שירן

אין לו הרבה אופציות..

יש את חור השתן שאין סיכוי שהוא יכנס אליו....ויש את החור המיוחל...ויש את התחת...שאני בטוח שהוא והיא היו מרגישים אם הוא היה נכנס לשם

peace a love

New member
קראתי באיזה מגזין, ש...

לפי מחקרים רבים, בנות בעצם כואב בפעם הראשונה (לרובן) בגלל פחד ותיסכול, זה לא משהו פיזי אלא משהו בשכל שגורם לכאבים אצל הבת..... אני לא יודע אם זה נכון אבל אני משער לעצמי שאם אני בתור בן הייתי מפחד בפעם הראשונה הייתי גם כן סובל איכשהו מכאבי ביצים נוראיים של אחרי...

למעלה