שאלה

שאלה

טוב יום שישי היה הפעם הראשונה שלי, וגם שלי (מזל טוב :)) עכשיו השאלה... היא הייתה בתולה כמו שהבנתם ואחרי החדירה לא ירד לה דם.. מה זה אומר? לא חייב לרדת דם? ולכל המצחיקים-אין לי זין קטן שלא יכול להגיע

לא ידעתי שיש מצחיקים שאומרים -

שזים קטן לא מגיע..!!! יא אינפנטיל בהפוכה.. אבללל... לא חייב לרדת לה דם הכל תלוי בקרום שלה כנראה שלה היה קרום פתוח (מניאקייייייייייייית בטח גם לא כאב לה הא?) או שהיא קרעה אותו עם האצבעות או עם משהו אחר בעצמה למרות שעם האצבעות זה כמעט בלתי אפשרי או שהיא קרעה אותו בדרך שבחיים לא הייתם מאמינים לי אבל רכיבה על סוסים או על אופניים יכולה לעשות דבר כזה... וטוב זהו ~שלך בחוכמת חיים ד"ר אלה~

SMG

New member
גם ריצה יכולה..

וגם מתיחות אני מניחה.. וכן אני מאמינה
אחח... כמה כיף זה שלא כואב בפעם הראשונה מה?

icy rain drop

New member
ריכה על סוסים או אופניים לא יקרעו ת

קרום! זה מיתוס......... וזה לא שיורד דם ממש לא אומר שלא כואב! לי לא ירד דם ועדיין כואב לי.

SMG

New member
אולי לא יקרע לגמרי

אבל בהחלט יגדיל חור שקיים בקרום או משהו.. לא שזה חובה שזה יקרה זה פשוט עלול

אמממם....

רכיבה על סוסים בלי האוכף (נראה לי שככה כותבים...) יכולה.... (לא בהליכה.... בטרוט או קאנטר.. למרות שזה ממממממממש כואב!! מניסיון של חברה שעשתה לי את זה מול הפנים...

אמממ לא הוצאתי את זה מהראש

וגם חברות שלי לא סיפרו לי את זה סורי לנפץ לך תתואירה שזה מיתוס אבל עובדה שזה רשום בספר שאישית אני יודעת שהרופאה שרשמה אותו מכבדת את עצמה.!!!!!!. אבל אם את אומרת בטח יש לך הוכחות מוצקות..

icy rain drop

New member
זה לא הגיוני שזה יקרע ת'קרום!

איך בדיוק זה הגיוני? האירי את עיניי

אני אפילו לא יודעת איך לקרוע לעצמי

ת'קרום.. אז איך אני יסביר לך איך רכיבה קורעת!? אמממממממממממממממממ אוף אין לי מושג נכנעת!!
לא רוצה לפתוח ויכוח ..

אני יסביר!!

כאילו... ככה הסבירו לי.... לא מבטיחה שזה נכון.... אז ככה: לסוס יש עצמות נורא בולטות וענקיות בגב.. בדיוק איפה שהרוכב יושב, איפה שהאוכף. ברגע שהסוס רץ/קופץ העצמות זזות לך בין הרגלים ומכיוון שהן ענקיות או שפשוט בולטות בצורה די מהימה זה יכול לקרוע.... נראה לי... וממש לא בטוחה בזה... השערה לגמרי...

icy rain drop

New member
אז העצמות של הסוס חודרות לך לתוך ה

נרתיק וקורעות לך את הקרום?!?!?!?!!!! את רוצה לומר שגם המושב של האופניים נכנס לך לשם?!

icy rain drop

New member
מיתוס ../images/Emo8.gif

זו התגובה האחרונה שלי בנושא לא רוצה לריב זהוווווו את יכולה לענות אבל אני לא אענה :)

peace a love

New member
מה את אשכרה דיסלקטית???

מאיפה כל החירטוטים האלה????? חשבתי שאת איזה גבר שמדבר שטויות עד שקלטתי שזאת את. קודם כל הקרום לא יכול להקרע מאצבעות!! ואת צריכה לדעת כזה דבר, אני משער לעצמי. רכיבה על סוסים או אופניים פותחים קרום בתולין????? את זה אני לא ידעתי...... מה עם אורגזמה? מקבלים מרכיבה?? איפה את חיה נו באמת???!!! מה שכן, לא חייב לראות את הדם אחרי שקרעת לה את הקרום בתולין, כל ההפרשות והרטיבות שיש לה בפנים כבר מדללים הכל וכבר איכשהו גורמים לא לראות את זה. (ואני אומר את זה מניסיון וידע.....)

למעלה