שאלה!

yanivm1

New member
שאלה!

באמצע שנת 2001 הסתיימה בארה"ב הקרנת הסדרה וויאג'ר, האם מאז רצה סדרה כלשהיא של star-trek ? האם מתוכנן משהו ? והאם ds9 ובבילון קשורות ל-star-trek?

Hologram

New member
אה כן!

אנטרפריז התחילו לשדר בארה"ב מ2001,לגבי המשך העונות,זאת אינני יודעת שידרו פרק ראשון שלה לפי האתר הרשמי ב: ENT 001 9/26/2001 Apr. 16, 2151 וחלל עמוק - DS9 היא אחת מסדרות הסטאר טרק,שודרה מ93-99 לפי האתר הרשמי

Hologram

New member
אה לא!

תיקון,לא להתיחס ל "Apr. 16, 2151" זה הMission Date,
(פשוט העתקתי הכל בטעות
)

dankner

New member
נעשה את זה קצר

1. השם המלא של חלל עמוק - star trek deep space nine 2. הסדרה המצויינת בבילון אינה קשורה למב"כ. 3. כרגע מצלמים סדרה חדשה (שעונתה הראשונה כבר שודרה בערוץ 10 הישראלי - ורבים וטובים בנינו מורידים את פרקיה העדכניים באדיקות מהאינטרנט. לסדרה כמובן קוראים enterprise

yanivm1

New member
אנטרפרייז החדשה מול וויאג'ר!

אתה מדבר על אנטרפרייז הסדרה שהקפטן בה הוא זה מהסדרה הישנה עם הקפיצות בזמן ששודרה פעם בערץ הילדים? זו סדרה דיי גרועה לדעתי,בכלל לא משתווה לרמה התסריטית של וויאג'ר, אתה לא חושב?

Esmena

New member
לא היו שם קפיצות בזמן! :)

שמה המעוברת של הסדרה הוא מהתרגומים הרעים והמגוחכים שנעשובארצנו, כי כפי שאמרה אפילו הגברת מיטל גלם, אין צורך אלא להציץ קמעה מועטה בפתיח כדי לשמוע ש"השנה היא אותה שנה(ואתם אותו אדם:). הסדרה עוסקת ב"קפיצות" בין יקומים מקבילים שונים ולא בין זמנים שונים. קפיצה בזמן נעשתה רק בפרק אחד, בסיומה של עונה,וראינו ממנה מעט מאוד. ידיד שלי הציע את השם"גולשים בין עולמות":). אח, הימים האלה של סליידרס..:), סידרה חביבה הייתה , כפי זכרוני, אך ילדותית ביותר משהו. ודומני שגם אני מצאתי אותה מתדרדרת והולכת עם הזמן. איכשלאיהיה,חושבתני שאתה מתכוון בכלל לזינוק לאתמול רבת הנוסטלגיה,הלא היא קוונטום ליפ, שבה אומנם כיכב סקוט באקולה והיא אכן עסקה בקפיצות בזמן( והייתה טובה למדי, שלא לדבר שנאספו בה מלא קטעים ביזאריים לעתיד עבור הטרקים, מרקידת הבה נגילה ועד קאברים מסעירים לג'ון לנון),אך נדמה לי שלא שודרה בערות הילדים.

wranger

New member
..ומשודר עכשיו בערוץ 10, ונדמה לי ש

שקראתי איפשהו שמתוכנן סרט טלוויזיה שיהווה מעין "סיום" לסדרה, אבל בלי סקוט באקולה והשני, ששמו פרח מזכרוני. נו, אל.

itstzar

New member
להגיב? לשתוק? לשתוק? להגיב?

אני מתלבט רגע, אני חושב על זה... עדיין מתלבט.... טוב, החלטתי
מהההההההההה
כן אנטרפרייז זו הסדרה שהקפטן בה הוא השחקן סקוט באקולה ששיחק ב"זינוק לאתמול" (או בשמה המקורי Quantum Leap ) לא יודע כמה פרקים כבר ראית מהסדרה אבל אני מניח שלא ראית את העונה השנייה, ואמנם על טעם וריח כבר אמרו חז"ל שאין להתווכח, אבל אתה משווה עונה אחת (וראשונה) לסדרה שלמה של 7 עונות (שלצורך העניין אני אניח שראיתה את ה6 ששודרו עד עכשיו) לכל סדרת טרק יש את הייחוד שלה מול שאר סדרות הטרק, את האופי שלה, וממה שאני ראיתי עכשיו אנטרפרייז לא רק לא נחותה לעומת וויאג'ר או חלל עמוק (ומשה יסלח לי כאן) אלא יש לה אפילו ניצוצות שמתקרבת אפילו לרמה של הגדולה מכולם "הדור הבא"
קשה קצת להסביר למה הסדרה כל כך טובה בלי לפזר
אבל יש בסדרה אקשן, דילמות מוסריות (שלא מחכות לקפטן שתחליט מה נכון ומה לא, אפילו להפך) ואם תחזור קצת אחורה בהיסטוריה של הפורום (טוב קצת הרבה
) תראה שדיברנו ודשנו בנושא רבות והתווכחנו אבל בשורה התחתונה אל תשלול לפני שאתה רואה את כל התמונה, ואל תשווה בין שלט פירות לסלט ירקות רק בגלל שלשניה קוראים סלט

yanivm1

New member
יש משהו בדבריך..

אכן ראיתי רק מספר מועט של פרקי אנטרפרייז, אבל בוויאג'ר התאהבתי כבר מהפרק השלישי שראיתי אולי... נ.ב גם את העונה השביעית והמדהימה של וויאג'ר ראיתי בשלמותה (בזכות האינטרנט המהיר שברשותי
ואתמול נפל בחלקי לראות סוף סוף את הפרק האחרון והמדהים endgame כולי נ-פ-ע-ם!!!

itstzar

New member
בהחלט פרק טוב

אבל לא טוב כמו פרק הסיום הגאוני של הדור הבא(all good things) , אבל לא זה הויכוח, לא?
בכל מקרה, אם יש לך אינטרנט מהיר,, קח פרוייקט ותתחיל לראות את אנטרפרייז,( נכון להיום שודרו 21 פרקים מהעונה השנייה - ויש כל יום רביעי פרק חדש - אוטוטו נגמרת העונה
) אני מבטיח לך שלא תתאכזב

yanivm1

New member
אולי אתחיל לראת את הדור הבא?

באיזה פרויקט של הורדת פרקי מסע בין כוכבים כדאי להתחיל? אולי הדור הבא?? לא ראיתי אותו... או אולי את אנטרפרייז ? הדור הבא זה עם ז'אן לוק פיקארד? אני לא ממש מבין בזה אני מעוניין שמשהו שדומה לוויאג'ר, אני מאוהב בוויאג'ר...

itstzar

New member
מממממ שאלה קשה

קודם כל אין "כמו" וויאג'ר ולדעת רבים (ואני בתוכם) הדור הבא ( כן זו עם ז'אן לוק) היא סדרת הטרק הטובה ביותר (טוב משה, גם חלל עמוק סדרה טובה) למה שלא תוריד גם וגם :)

yanivm1

New member
נראה לי שאקשיב להצעתך...

טוב,אני אתחיל להוריד את שניהם במקביל,מקווה שאני לא אתבלבל בין הסיפורים ,כי אני אראה את זה במקביל... קת'רין ג'ינווי, התנשאי לי?

itstzar

New member
בהצלחה

ולא אני לא חושב שתתבלבל בין הסיפורים, קודם כל כי הם מאוד שונוץ, אמנם אותו "יקום" אבל תקופות זמן שונות לגמרי דבר שני, שלא כמו וויאג'ר או חלל עמוק אין בשניהם סיפור מסגרת נוקשה ( באנטרפרייז - לפחות בינתיים) כך שכל פרק בעצם עומד בפני עצמו, ורק הדמויות מתפתחות לאט לאט

Bajoran Preist

New member
רגע רגע איציק...

אתה רומז שאני אוהב דיאסניין ? מאיפה הרעיון המוזר הזה?

למעלה