שאלה

שאלה

שלום. אולי מישהו מכם יוכל להנחות אותי. קניתי דירה במקור בת 4.5 חדרים. יעמוד לרשותי חודש על מנת לפנות את הדירה שלי ולעבור לדירה האחרת. אני מתלבטת לגבי כדאיות בנית יחידת דיור נפרדת.זה אומר שהיחידה הזאת תכיל בתוכה את כל הנחוץ,(מטבח,שירותים ומקלחת,חדר,ואם תתאפשר ליצור שם גם פינת אורחים.) השאלה היא אצל איזה בעל מקצוע מתעניינים לגבי הנושא מה הדברים שעלי לקחת בחשבון לפני שאקח על עצמי החלטה חיובית בנושא הזה, מקווה שהסברתי את עצמי גילה

את צריכה דחוף מתכנן!!!

לא אומרת שאדריכל, אבל מתכנן, שמסוגל לעשות לך תכנות מקצועית, בזמן קצר כזה! בכל מקרה, מוסיפה את דעתי: בזמן כזה תכנון טוב לעשות, למצאו את המבצים הטובים, כלים סניטרים, מטבח...פשוט אשלייה! במקום לעבוד בלחץ, לעברו לגור שם, תכירו את המקום, עם הדברים הקטנים החשובים, תצרו קשר עם מתכנן, שיש לכם הבנה טובה, תתכננו, לארגנו היתב, ואז אפשר לבנות בזמן קצר, בלי לסכן את האיכות! זו דעתי, תעשי, מה שאת חושבת לנכון..

תודה לך אווה על ההסבר

מה שאני מבינה ממך זה שאת העבודה הזאת ניתן לעשות תוך כשאנחנו גרים שם? כמה זמן לדעתך לוקח מרגע שכבר קיים המתכנן, ובהתחשב בעובדה שאני לא אלך על הלוקסוס אלא על דברים זולים שאיכותם תחזיק לאורך ימים ושנים,לאיזו הוצאה את מעריכה שעלי להכין את עצמי? והיכן הכי כדאי ללכת להתעניין בכך מאחר ולי אין מושג בכך. ושוב תודה לך על ההסבר

למעלה