שאלה

Dr XR

New member
עדיף מספר קטן

אני רוכב כבר כמה שנים עם מספר קטן, כמו של 50 סמ"ק. פעם בשנה מחליף לגדול כדי לעבור טסט ושוב מחזיר את הקטן. הסיכון:דו"ח 165 ש"ח (בדוק! מנסיון...) הרווח: אין דוחו"ת מהירות... (מה גם ששתי ספרות מכוסות חלקית בדיסקיות של הברגים...)

דוקטור יקר,הנסיון בפורום הוא קצת

אחר משלך. אנשים שנתפסו על לוחית לא תקינה דיווחו על קנסות כבדים בהרבה,זימונים למשפט ושלילות למינהן ולמען האמת אפילו על עבירות מהירות כבר קיבלו פחות מאשר על לוחית זיהוי לא תקינה. אני ממש לא ממשליץ לרכב עם לוחית לא תקינה/מכוסה/מקופפת ואפילו מלוכלכת.

Dr XR

New member
המספר שלי תמיד נקי

ולפי נסיוני הדו"ח על מספר קטן של 50 סמ"ק על אופנוע מעל 50 סמ"ק הוא 165 ש"ח. וכמו שציינתי, המספר תמיד נקי וישר ללא שום סימני קיפול! ותמיד אפשר לומר לשוטר:"בחיי שלא ידעתי, אבל האופנוע עבר ככה טסט..." תאמין לי זה עובד!

quadracer

New member
השיטה הטובה ביותר לפי דעתי

לקחת את הרשת של הקסדה ולשים אותה סביב המספר יש עוד שיטות כמו לקחת חציכה של פרספקס לחבר אותה עם ברגים למספר ככה שמהצד לא רואים את המספר רק שמסתכלים עליו ממול

אולי למישהו יש את הלינק לפסקי הדין

שכיכבו פה לפני כמה חודשים כדי שהחדשים סופסוף יאמינו למה שאומרים להם ולא ינסו להמציא את הגלגל בכל פעם מחדש? (משאיל
)

prophit

New member
אממ, אין כזה דבר לוחית של 50 סמ"ק..

היא באותו הגודל, לא יותר קטנה ולא יותר גדולה, יש את הלוחיות הרציפות, כלומר המספר בשורה אחת ויש מספרים פשוט קטנים, הם לא חוקיים והם גם לא קשורים לנפח המנוע........

TheReverend

New member
תרשה לי לתקן אותך

יש הבדל בין לוחית של 50 סמק ללוחית של אופנוע מעל 50 סמ"ק - ההבדל הוא אפילו מאוד משמעותי(בערך פי 2 בגודל). אם אתה לא יודע אז אל תטעה אחרים. תודה.

גיאג

New member
כרובי , אני מתחיל לחשוב שאתה נכנס

בכל מיני שמות אחרים ומתחיל דיונים מהסוג הזה : " אין דבר כזה ..... לוחית ....." אני שואל את עצמי רק שאלה אחת : מהיכן עזות המצח, החוצפה , הפיגור לצאת בהצהרות מוחלטות כל כך , מפגרות כל כך שאין להם שום כיסוי או אחיזה במציאות ? זה חינוך מהבית ? אויר במקום מסוים בארץ ? אני באמת חושב שצריך כחלק ארי מכללי הפורום להסביר לאנשים דבר אלמנטרי : אתה לא יודע / לא בטוח ? סתופ ת'פה , אל תצא מפגר , יש בפורום הנ"ל לפחות 2 דוגמאות חיות לכך . באמת , נו ... מתחיל להמאס .....

ixmix

New member
פסססט גיאג, כנס פה...

מסכים בד"כ עם הודעתך, ומנסה לסייג באופן מפורש מתי שאיני בטוח וכך ראוי שיעשו אחרים שאינם בטוחים. רק שאלה אחת לי אליך: מה זה בדיוק "סתופ את הפה", זה באנגלית stop your pe ??
גיבור.

למעלה