שאלה

royboy1

New member
שאלה

רציתי לדעת האם מעבירים טסט אופנוע עם אגזוז פתוח או שיש להחזיר את האגזוז המקורי לאופנוע לפני הבדיקה? 10X,

Pumi

New member
תלוי עד כמה שהוא רועש

אם מעבר לטעמו האישי של הטסטר, לא תעבור. אם תהיה סחבק איתו, יהיה בסדר.

royboy1

New member
../images/Emo4.gif

יש סאונד בריא של סינגל בריא
אגב, אם האופנוע ללא ביטוח/טסט, יש אפשרות להעביר בעלות עליו? האם לפני שבוצעה העברת בעלות אפשר להעביר אותו טסט? שוב-תודה,

doorman

New member
כן, תוכל להעביר בעלות על אופנוע ללא

ביטוח וטסט אבל לא תוכל לעבור טסט לפני שיהיה לך ביטוח (חובה לפחות). כשאתה הולך לטסטר הוא מבקש לראות ביטוח, אם אין אז לא תעבור...

C O L T

New member
מאיפה המידע?

הנסיון שלי, מלפני חודש - לא ניתן להעביר בעלות ללא טסט בתוקף, ביטוח לא משנה ממש. אבל כמובן שלא ניתן להעביר טסט בלי ביטוח.

doorman

New member
מנסיון מעשי...

חבר שלי קנה אופנוע והעברנו בעלות בבנק הדואר ללא טסט, פשוט הראנו את הטסט כשהוא פג תוקפו ןלא עשו לנו בעיות עם זה.

tygger

New member
שניכם צודקים למען האמת...

העניין הוא כזה. אופנוע ללא טסט (או כל כלי רכב למען האמת), ניתן להעביר בעלות באם הטסט אינו פג תוקף יותר מחודש ימים. אם עבר חודש מאז תפוגת הטסט, אז המחשבים של רשות הדואר פשוט לא מאפשרים להעביר טסט והם לא יודעים למה. ואז יש צורך להעביר טסט, לגשת למשרד הרישוי, לגרום להם לעדכן את המחשב, להמתין עוד שבוע וללכת להעביר בעלות. פשוט וקל. בקיצור, תעבירו טסט קמצנים, 200 ש"ח וצ'ופצ'יק ועוד כמה שקלים ל"בדיקה עצמה חוסכת מה זה כאב ראש במכירה אחר כך.

royboy1

New member
../images/Emo45.gif

תודה DOORMAN,
אתה,
. קוקיל'ה, ברוכה השווה, אה, השבה
עוד לא מזל טוב, עוד לא...

cruiser

New member
תחזיר לאגזוז המקורי

אותי לא העבירו עם האגזוזי קוברה הפתוחים שלי וחבל שהם יהנו מ 15 שקל של טסט חוזר

חביבוס

New member
תקשיב ל colt

לאאאאאאאא מעבירים בעלות ללא טסט ולא עוברים טסט ללא ביטוח ולא עושים ביטוח עם אין אופנוע.......להמשיך?..........

royboy1

New member
תודה על התשובות

אמתין ואדע (לפחות אני מקווה כך...). מעניין אותי איך כל האופנועים עם האגזוזים הפתוחים עוברים טסטים
כל שנה מורידים/שמים מחדש את האגזוז
חלומות סונול,

doorman

New member
אל תתן בגז בזמן הטסט ולך למכונים

שפחות מחמירים (היה על זה שירשור)...

gpz94

New member
אני העברתי את ה gpz

עם שני דויטשים פתוחים לחלוטין ולא עשו בעיות אם ישנה בעיה נוספת פנה במסר (יש דרכים לפתור הכל......)

הנושם

New member
כאשר היה לי טסט

עם הXT האגזוז שלי רעש ברמה בילתי ניתן לשמיעה ועדין הועבר, תחייך לעשה עיניים לבוחן והכל יהיה בסדר.

למעלה