שאלה

ל א

New member
שאלה

למישהו יש מושג האם הספר how to lose friends and alienate people של toby young זכה לתרגום עברי ואם כן, איך הוא נקרא בעברית? (לכל אלה שהדם כבר עלה להם לראש, חיפשתי בחנויות הספרים המקוונות בעברית ואפילו בואללה) תבורכו

rannot

New member
חיפוש ספרים

באתר של חנות ספרים יד שניה בשם רובינזון, שהגעתי אליה דרך הקישורים שבפורום, ניתן לחפש ספרים ותוצאות החיפוש מכילות גם ספרים שלא נמצאים יותר על מדפי החנויות. מוזכרת שנת ההוצאה והמו"ל. את השם טובי לא יהיו לך בעיות לאתר אם תרגמו אותו, לי לקח כמה ימים לגלות ש KESS הפך בתרגום לקז. ושם משפחתו KESSY הפך לקייזי. בהצלחה

ל א

New member
../images/Emo51.gif

לא מצאתי, בכל תודה בכל אופן. ואת זה למשל, ריוונדל, אני בחיים לא אמצא בספריה באוניברסיטה. אפילו לא בגרמנית.

Rivendell

New member
אני מפחדת לשאול

אבל מה זה הספר הזה, ולמה אתה זקוק לו? זה נשמע לי פסיכולוגיה בגרוש כזה. רק בא להראות כמה שם של ספר יכול לקבוע דעה קדומה עליו. ספר לי על זה.

ל א

New member
אל תפחדי

תשכבי על הספה, תעצמי עיניים. העפעפיים שלך כבדים, את מרגישה נינוחה. כשאני אספור עד 3 לא יקרה כלום. 1 2 3 עד כאן הפסיכולוגיה בגרוש. זה ספר על עיתונאי אנגלי שעבד באיזה מגזין סלבריטיז-או-משהו-בסגנון ניו יורקי. ואיכשהו הוא הצליח לעלות לכולם (קולגות ומרואיינים גם יחד) על העצבים בצורה שאמורה להיות שנונה ומשעשעת (כך, עפ"י הראיון עם הסופר שקראתי לפני כמה חודשים, הבטחתי לעצמי לקרוא, הספקתי לשכוח, ואז בטעות שוב נתקלתי בספר באינטרנט). ויש לספר גם שם מושך. זהו. כמובן, מתוקף הנסיבות, דעה משל עצמי עוד לא הצלחתי לגבש על הספר.

Rivendell

New member
אוה, זה נשמע ממש טוב.

בהחלט. תחזור לדווח כשתסיים. אולי אני אפילו אכניס אותך למאמרים

ל א

New member
זו בדיוק הנקודה

אין לי איך להתחיל, ולכן כנראה שאני גם לא אסיים. לא בקרוב, זתומרת. הספר איננו ברשותי לצערי.

למעלה