שאלה?

ארלה4

New member
שאלה?

היום הוזמנתי לארוחת ערב, ע"י צוות בעבודה שזכה במקום ראשון בתחרות פנימית, בדרכי לארוחה , טלפון מביתי האמצעית(בדרכה לאימי, כדי להיות אצלה ומחר תבואנה שתיהן להתפרע לי על המטבח, כולל אותי כמובן), "אבא אני בדרך לסבתא, נתקע לי הרכב באיילון" אני הייתי כבר בת"א, סובבתי הרכב שלי ויאאלה לאיילון, הגעתי הרגנתי לה גרר נסעתי איתה לאימי בראשון לציון, ומשם יצאתי לבילוי אחר, שהזדמן לי לבלות. ביציאה מבית אימי, אמרה לי ביתי "היי אבא, תודה" עניתי לה "מה ז" א, את לא צריכה להודות לי את הבת שלי" ואז אימי. " המ אתה מדבר, זה בסדר שהיא מבקשת תודה, ואם לא הייתה מבקשת תודה , היית צריך להעיר לה, אז מה עם היא הבת שלך" אז מה אתם אומרים, צריך לצפות לתודה מילדייך על משהו שעשית עבורם או זה נחמד שהם אומרים אבל ממש לא הכרחי?

ophra

New member
נראה לי שזה בדיוק כמו שאמרת

"זה נחמד שהם אומרים אבל ממש לא הכרחי" תגובה אפשרית אחרת שלך ל"תודה" לה היתה יכולה להיות: "בבקשה מתוקה שלי, רק דעי לך שאני נהנה לעשות את זה כי אני אבא שלך ואת הילדה שלי" אני חושבת שהם יבינו את זה הכי טוב כשיהיו הורים בעצמם....
עפ
(שבת שלום!)

לצפות ?

לא אבל אצלנו בבית זה מאוד טבעי לומר תודה גם אם רק העברתי את המילחיה ליד השולחן... סליחה , בבקשה , תודה הן מילות הקסם שהם ינקו מיום שנולדו ולכן כל כך טיבעי תחשוב על זה ארלה

אנטרופ

New member
לא מצפה....

לשמוע תודה, מאף אחד,אף פעם...מאוד מצפה שבני משפחתי, ישתמשו במילה,לא רק אלי, אלא בכלל לסביבה...

מצוטטת

New member
בהחלט כן ../images/Emo70.gif

אוהבת את הצליל נהנת לשמוע אותו ובצרוף התחושה שאני עדיין זו שרוצים בעזרתה, כי רוצים עושה לי נעים ויותר על ה-
הכרחי , זו לא ההגדרה אבל מודה נעים לי לדעת שאני ממשיכה להיות כתובת עבורם.

dganit32

New member
"תודה"

יש הערכה למעשה.. הערכה לאדם.. לזה שאתה שם..בשבילם וכשהיא נאמרת..היא גורמת לחיוך היא לפעמים כמו אומרת.. "אני אוהבת"... ויודעת שהמילה תודה שבאה..מאדם שהכי לא מצפים ממנו שהיא נאמרת..בכנות ובאמיתות... ערכה שווה זהב..

danaa12

New member
../images/Emo127.gif

ארלה, אני בדעה כי אין צורך לאמירת תודה .................... בפנים אני יודעת שהילדים שלי מעריכים את העזרה המוחלטת שהם מקבלים ממני המשך יום נפלא,

blonda3

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

תשובה-כן בהחלט. כשזה בא מתוך הלב זאת הדרך שלהן להביע את השמחה וההערכה שלהן על כך שאתה שם בשבילן. אז תודה לך ששאלת.....
ותודה גם על כך שאתה כזה אבא נפלא
תודה חיים משה מילים: עוזי חיטמן לחן: עממי יווני תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על אור עיניים חבר או שניים על מה שיש לי בעולם על שיר קולח ולב סולח שבזכותם אני קיים תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על צחוק של ילד ושמי התכלת על אדמה ובית חם פינה לשבת אישה אוהבת שבזכותם אני קיים תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על יום של אושר תמימות ויושר על יום עצוב שנעלם תשואות אלפיים וכפיים שבזכותם אני קיים. אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

michaly43

New member
ילדים לא צריכים להעריך את מה שעושים

בשבילם? מה כל דבר שהם מקבלים, זה בטוח, מגיע להם? איך הם ילמדו להעריך משהו? אמירת התודה, היא הערכה, למה שעשית וטוב שאמרה, כי פה, היא העריכה אותך אז תגיד תודה שיש לך ילדה שאמרה לך תודה יש רבים שחושבים שרק מגיע להם...ושלא מקבלים אז ....

or51

New member
תודה

לדעת לומר תודה זה חלק מהתנהלות בין שני אנשיםולא חשוב מה היא מערכת היחסים ביניהם לא הכל מובן מאליו וזאת ההכרה בלומר תודה

maof

New member
ארלה ..........

אני לא חושב שאני היייתי מצפה להכרת תודה על כל מעשה........ אבל כן הייתי מחכה לתגובה של הערכה על מה שעשיתי נכון שלא הם תיכננו את עצמם והם נולדו בגלל שאמא שלהם ניכנסה להריון ולא מאצבע אלוהים...... אבל הכרת תודה וערכי חיים זה דבר שלומדים מהבית אם הם ידעו להכיר תודה לך......... ככה הם היתנהגו גם לכל אורך הדרך וגם כלפי אנשים אחרים הם יודעים שלא אתה......ולא אחרים חיבים להם ........ והכל עינין של חינוך והעברת דפוסי היתנהגות......... ועל זה נישאר לי רק לילחוץ את ידך ולברך אותך שמסרים שילדך קיבלו היו נכונים מעוף

למעלה