שאלה ...

נעל

New member
וואו, כמה שמות גדולים יש כאן

בדיון הזה... נעל ממש מסתנוורת. לנעל ממש בלתי אפשרי לחשוב על השירים האהובים עליה, יש אפילו כמה מועמדים אחד אף אחד על כדור הארץ (אולי שניים, ונעל לא ביניהם) אין מושג מי כתב אותם. אז למרות כל ה-Child in Time ו-Thick as a Brick ועוד מאתיים דברים נפלאים שיש כאן, נעל תתן הפנייה לכמה דברים אחרים שעולים לה בראש בשנייה ספציפית זו כרגע. למשל, שיר מדהים שכרגע מתנגן ברקע הוא A Northern Soul של The Verve, ונעל גם מרגישה שמגיע להם אלבום אחד איפשהו ברשימת הגדולים שלה, אז שיכנסו גם עם כל האלבום (A Northern Soul). אלבום נוסף מדהים שנעל מצליחה לחשוב עליו כרגע הוא Scenario IV: Dread Dreams של Sigh (שנבחר שיר מוצלח במיוחד גם ממנו? אוקיי, קחו את Infernal Cries או את Iconoclasm in the 4th Desert). חייבים להכניס את Dream Theater לרשימה, אז ניקח את A Change of Seasons. Megadeth יכנסו עם האלבום Rust in Peace, The Doors עם The Doors, ו-Blind Guardian עם האלבום הנפלא Imaginations from the Other Side. החלטות די שרירותיות, אבל ככה זה עם כאלה שאלות. נעל (בשיקום) ;-)

flowr..

New member
זה משתנה, אבל כרגע,

ממש כרגע, אני מאוד אוהבת את The bends של רדיוהד. שירים אהובים?.. רק לפני כמה ימים כתבתי אותם, אין לי כוח לכתוב שוב... מי שממש רוצה לדעת מה השירים האהובים עליי, יכול להסתכל בהודעה שכתבתי לפני 2 עמודים בערך... (רק אם אתם רוצים, כמובן.) סליחה על העצלנות, אבל גם השירים האהובים עליי משתנים בהתאם למצבי רוח שלי. יום אחד השיר האהוב עליי הוא ``Wide open space`` של Mansun, יום אחר זה ``Nobody loved you`` של Manic street preachers, ובכלל יש הרבה שירים שאני אוהבת, אני לא יכולה להחליט על אחד.

erlich

New member
כמובן ש....

romeo and juliet של dire straits. הבלדה של כל הזמנים!!!! אני מנגן אותה ללא הפסקה!. שלא לדבר על כל אבל ממש על כל הדיסק abby road של הביטלס כמובן. וזה אולי ישמע לכם קיטשי לחלוטין אבל דמיין של הביטלס. תודה, ארז.

erlich

New member
ברור.

טעות הקלדה מטופשת. אתה יכול לסמוך עלי שאני יודע מי כתב ויצר את היצירה הכי משמעותית, ומושמעת ומנוגנת בשבועות פוליטיים ובכלל. תודה, ארז.

למעלה