שאלה ...

JUVENTINI

New member
שאלה ...

מה השיר האהוב על כל אחד פה ? והדיסק הכי טוב.. אני חושב שהשירים של פינק פלויד Dogs ו comfortably numb הם הכי יפים ... כמובן שיש גם את רוג`ר ווטרס הגאון .. עם השיר amused to death והדיסק הכי טוב בעולם הוא ללא ספק של רוג`ר ווטרס pros and cons...

Funeral Drum

New member
אולי תלמד מווטרס משהו

לווטרס יש אמנם שיגעון גדולה, אבל יש לו כמה הברקות.. למשל הוא נגד ג`נוסייד, שלא כמוך. ובקשר לשירים: Pink Floyd- Echoes Led Zeppelin- Babe I`m Gonna Leave You Deep Purple- Child in Time Pink Floyd- Dogs Jethro Tull- Thick as a Brick ותהרגו אותי שהרוב פה שירים נוצצים... הם אלוהיים וזהו shine

Funeral Drum

New member
סורי

אבל הבאונסר שלי פשוט לא מכניס את מלך הארגמן להיכל התהילה, למרות שהוא איש טוב. shine

ואכן כן הרשימה הקלאסית חוזרת

YET ANOTHER TIME אבל אני חייב לומר שאני מסכים איתה לגמרי . במיוחד עם BABE I`M GONNA LEAVE YOU כי אני יודע לנגן אותו ... וזהו .

PsiChO

New member
אין כמו...

Dire Straits ``Private inestigations`` romeo and juliet - שבמקרה זה גם השיר שלי ושל חברה שלי... בעצם כמעט כל שיר שיצא מאמתחתם. כמו כן עם מישהו אוהב סגנון שקט ובלדות אני ממליץ לו על לאונרד כהן. ביחוד השיר המדהים הללויה! אני שומע אתזה נונסטופ.

אני מצטערת נורא, אבל...

the pros and cons of hitch hiking הוא אחד האלבומים הכי משעממים ששמעתי בחיי. כולם חושבים שהוא גאוני, ובתור שרופת פינק פלויד אני ממש לא נהניתי ממנו! השיר הכי אהוב עלי הוא Apples And Oranges של פינק פלויד - זה שיר נדיר אז אני בספק אם מישהו מהפלוידיאן וואנאביז (או סתם אוהבים כבדים) יכירו. האלבום הכי אהוב עלי הוא The Piper At The Gates Of Dawn של פינק פלויד, הראשון, הפסיכודלי, המדהים והמגניב. אני חושבת שהאלבום הכי גאוני של פינק פלויד הוא ללא ספק Animals והאלבום הכי מדהים והכי מביא את האורגזמה המוסיקלית (אחרי השיר Echoes כמובן, ששומדבר לא ישתווה לו איי פעם) זה Wish You Were Here. Comfortably Numb זה שיר מדהים, חבל רק שהאלבום עצמו - חרא של ביצוע, כי הרעיון של האלבום, והסיפור שלו פשוט גאוני, רק חבל שוואטרס השתלט עליו ועשה ממנו אלבום מתבכיין על אבא שלו שנהרג במלחמת העולם השניה. ובכלל בFinal Cut המצב גרוע יותר - כאן בכלל מדובר כבר בהתבכינות טוטאלית. השיר הכי טוב שם לדעתי (והיחיד) זה Not Now John, שיר רוק כבד דגול! בקיצור - הפרוגרסיב האמיתיים של פינק פלויד - מMeddle - Animals שיש לי את כולם (זה לא הרבה? כולה דארק סייד, מדל, אנימאלס ווויש יו לא? זכרוני מטעה אותי יכול מאד להיות) - הם מדהימים!! וגם הפסיכודליים (ממה שיש לי) The Piper At The Gates Of Dawn, A Saucerful Of Secrets, More - אלבומים מדהימים!!! ולדעתי סיד בארט הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מוכשר מרוג`ר וואטרס, רק חבל שהוא היה בקטע של LSD והשתגע מזה לגמרי - כי הוא הוציא 4 אלבומי סולו בערך - ויש לי 2 מהם, יש לי תכנית לקנות עוד אחד, ואת האחר בכלל אי אפשר להשיג על דיסק. בכל מקרה, סיד הרבה יותר דגול מרוג`ר. ואף פעם לא שמעתי חומר של גילמור או מייסון אבל בשבילי - גילמור תמיד יהיה אלוהים. ד``א - העובדה שאני אובססיבית לפינק פלויד בצורה ממש ממש כפייתית לא מונעת ממני לשמוע גם להקות אחרות - בעיקר להקות פאנק מטאל והארדקור, תודה רבה :) think floyd מיכל

Funeral Drum

New member
סטופ רייט היר!

אני לא מרשה לך לרדת על החתול האחרון, הבנת. עם כל הכבוד להבנה האינסופית שלך בפינק, לאף אחד אסור לשנוא את פיינל יותר מחצי שנה. אפילו גולם כמוני הבין שהוא גאוני אחרי כמה חודשים של שנאה. זה אלבום מעולה ו-ווטרס השתלט עליו בברוטליות ועשה ממנו אלבום לגמרי לא פלוידיאני אבל פשוט מעולה, מקור בלתי נדלה למלנכוליה. וזה גם לא מוסרי לרדת על החומה, גם כאן הייתה נחוצה ההשתלטות של ווטרס בשביל המלנכוליה שהיא תכלית האלבום כולו. ולהשוות את ווטרס לבארט זה פשוט לא יפה, כי בארט גאון במלוא מובן המילה, הגאון היחיד בלהקה הזאת.. כל השאר פשוט נורא מוכשרים, בארט גאון ואין מה לעשות. אה, כן- גילמור הוא סתם חתיכת רודף בצע, או לפחות הפך לכזה אחרי שווטרס פרש (תקראי את הראיונות איתו ב www.pinkfloyd-co.com), ו-ווטרס הוא היחיד שנשאר אמיתי מהלהקה גם היום. shine

עדיין,

אחרי האזנה לכמעט-כל-האלבומים-של-פינק-פלויד-ששווים-משהו-ואני-לא-מדברת-על-דיויז`ן-בל-ושותפיו - הגעתי למסקנה שהביצוע בחומה ובפיינל קאט איומיםםםםםםםם חוץ מnot now john אוה, ואני לא השוויתי את וואטרס לבארט אמרתי מההתחלה שבארט כ``כ הרבה יותר גאון ממנו :) ו-וואטרס עדיין משעמם :p !!! think floyd מיכל נ.ב. החומה ופיינל - כמה שהם גאונים - קקה ביצוע, יכול להיות הרבה יותר טוב!!

אוי נו , תפסיקו שתיכם

אף פעם לא ממש הישתגעתי מכל הפסיכודליה שלהם . זה חמוד אבל זה לא כלכך גאוני זה סתם מטורף . זה לא ממיתקרב ל וויש יו או דרק סייד . בארט היה מטורף . לא גאון . למה הוא גאון למען השם ?!

JUVENTINI

New member
דבר ראשון .. :)

אין ספק שפינק פלויד היא הלהקה הכי גדולה .. דבר שני רוג`ר ווטרס הוא גאון .. אלהים .. מלך .. אין לי עוד מילים עליו .. דבר שלישי .. אני חושב שניסית להראות לי פה יותר מידי כמה את מכירה את פינק פלויד ואכן התרשמתי לטובה .. :) דבר רביעי .. כל שיר של פינק פלויד הוא בין הטובים שלהם .. :) אין דבר כזה שיר מגעיל .. דייויד גילמור אכן תמיד ישאר אלוהים .. הגיטריסט הכי טוב בעולם לפי דעתי אחרי ג`ימי הנדריקס .. פיינל קאט הוא דיסק גאוני .. !!! אחד הטובים שלהם לפי דעתי .. השיר two suns in the sunset איך אפשר שלא להזכיר אותו ... ?! סיד בארט לא יצא לי כל כך להכיר חוץ מכמה שירים בודדים שלו שלא ממש חיבבתי .. את מייסון גם לי לא יצא לשמוע .. ואת גילמור אני שומע הרבה .. אם את רוצה המלצות תפני אליי אבל דבר ראשון תורידי את השיר there`s no way out of here אגב.. נכנונה השמועה שהם באים לארץ בפסח ??!?! אמרו לי שאמרו את זה בגיא פינס .. שהם באים בפסח .. בלי ווטרס כמובן

לא,

גיא פינס מזיין בשכל השמועה *הנכונה* אומרת שהם רצו לבוא בינואר 2001 (המממ) להופעה, *אבל* מי ירצה לממן חבורת זקנים שאבד עליהם הכלח (זה דיי נכון, אני חייבת לציין, הם צריכים ויאגרה כדי להפעיל את הכלים, ואני לא מדברת רק על אלה שלמטה), כאילו פינק פלויד = הפקה ענקית יותר מכל הפקות המטליקאקה למיניהן.

Come as you are לא צריך להוסיף יותר.

דרך אגב, צורם לי מאוד.. באנגלית כותבים אות ראשונה בשם כ``קפיטל לטר`` יענו אות גדולה זה ממש צורם לי לראות שלא עושים את זה.

PsiChO

New member
שמעתי את השיר הזה ב...

שיעור ספרות היום. פסיכי מצא תרופה מאוד טובה לשיעורים משעממים סטייל ספרות ואנגלית. הוא מביא ווקמן ואת האוזניות (מהסוג שנכנסות לאוזן) הוא מעביר דרך השרוול וככה הוא עושה כאילו הוא נשען על היד שבעצם הוא מקשיב למיטב שירי גלגל``צ... אחלה שיטה תאמינו לי.

אוי נו באמת . איזה קיטשי .

COMFORTABLY זה ברור מעליו . מתוך אנימלס אני מסמפט את PIGS יותר . ODDETY IN SPACE .... THE SPIRIT CARRIES ON של דרים ת`יאטר . יש הרבה בעצם . והדיסקים - דרק סייד זה די ברור . SELLING ENGLAND BY THE POUND ששל ג`נסיס . SCENCE FROM A MEMORY של דרים ת`יאטר . 4 עונות של וויולדי . לא יודע . יש עוד הרבה . אה . ואף אחד, אבל אף אחד לא אוהבאת רוג`ר ווטרס . בלי פינק פלויד הוא חתיכת חרא . והוא גם חרא בנאדם .

N0

New member
תשובה ...

השיר שלי -הכספרים הפוך - ברי סחרוף שיר סתיו - אריק לביא Rammstein - Klavier (פסנתר) space oddity - David Bowie Blood hound gang - I hope you die ועוד ועוד איך אפשר בכלל לבחור. ובכלל כל הדיסק ``הו הו`` של הכספרים מצויין. N0

PsiChO

New member
סתם שאלה...

אבל מה אתה מוצא במוזיקה חסרת משמעות כזאת? הרי כל מה שהם עושים זה מסמפלים משהו ושרים סתם מילים בלי שום קשר ביניהם. אתה מוכן להסביר לי מה זה אומר B` boys fly girls? וזה b לא big...

goldy

New member
זה נורא פשוט:

סגנון טראנסים ידוע (או דאנסים): מתישהוא במהלך הקטע נוצר מתח תופים (הרווח בין מכה למכה קטן) ואותו שוברים ת-מ-י-ד בבום אחד וממשיכים איתו. מה שבומפאנק עושים זה ליצור את אותו המתח, אבל הם שוברים אותו בצורה יותר מלודית, ולא בבום אחד גדול. וB זה BIG (מה זה משנה, סתם קיצור) נסה להקשיב למוזיקה שלהם, ולא רק לשני הלהיטים בMTV

למעלה