שאלה:

Big Guy

New member
שאלה:

בגלל שזה פורום איור ממוחשב אז חשבתי אולי מישהו מפה יסכים לצייר לי אמבולנס שאני צריך ללוגו של אתר? אם תסכימו אני אגיד לכם פרטים...

Big Guy

New member
אם אתה מתכוון לכסף

אז לא... אני בונה אתר בהתנדבות לארגון התנדבותי - מגן דויד אדום ומה כבר ביקשתי שאתה רוצה כסף? לצייר אמבולנס ללוגו? לא תודה. אתה מחפש כסף, אז לא ממני.

אז תגיד ככה

אולי מישהו פה יסכים אם תפרט יותר ותסביר את המטרה הנעלה, ואולי גם מישהו נורא ישתכנע ויעשה לך אחלה ציור שבעולם.

Big Guy

New member
בוא ננסה - לכל מי שמוכן לעזור

אני בונה אתר למגן דויד אדום אשדוד - אני עושה את זה בהתנדבות - בלי שום תמורה כספית או אחרת על כך. אני התחלתי כבר בבנייה, ויש כבר חלק על הרשת: www.mada-ashdod.cjb.net אם תיכנסו, תשימו לב שהלוגו של האתר לא משהו, וכרגע אני עובד על פיתוחי ה asp לאתר. אני מבקש, אם מישהו ממכם כמובן מוכן לעזור, לעזור לי עם הלוגו. אני, (לצערי הרב) חסר כלכ כישרון בציור, ואני רוצה לשנות את הלוגו למשהו דומה שיש באתר, אבל אני רוצה להוסיף ציור של אמבולנס... בקיצור - אני צריך ציור יפה של אמבולנס לשלב בלוגו... אם מישהו יוכל לעזור לי - אני אהיה אסיר תודה

preacher

New member
אולי תציע בתמורה

עזרה כלשהי בבניית אתרים? אנשים לא אוהבים לעבוד בחינם - עובדה. לחליפין, אתה יכול למצוא תצלום או לצלם אמבולנס (מקסימום לבקש מאנשים שיפרידו לך את התמונה מהרקע), או פשוט להסתפק במה שיש (שנראה בסדר גמור בשביל אתר פרטי).

Big Guy

New member
אני יודע

בילי דא קיד אמרה שאני אציע ונראה מה יהיה :) אני ידעתי שככה זה יהיה.... אני שמח שאתה חושב שהוא נראה בסדר לאתר פרטי לגבי להוריד את הרקע וכל זה - אני יודע לעשות יש לי ידע בפוטושופ.. אם הייתי רוצה גרפיקה הייתי פונה לפורום גרפיקה ודפוס.. סתם עלה לי רעיון להשתמש בציור.. אבל לא משנה..

Big Guy

New member
לגבי עזרה בבניית אתרים - אני מציע..

אני יכול לעזור בבניית אתרים בכל מה שאני אוכל לכל מי שרוצה... כל מי שרוצה, מוזמן לפנות אליי

למעלה