שאלה....

WilloWAddicted

New member
שאלה....

אם מישהו הזמין משהו מאמזון...כמה עולה המשלוח..?כאילו בדואר.. תודה....דחוףף עכשיו אני רואה 607 פעם 50 !!!!!מגניב לא?! ספרתי...

הייזל

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תתחיל לשרשר!!! שאלוהים תציל אותי מטיפוסים כמוך, לא מאמינה ששחררתי לך את החסימה.

ס ט ל נ ה

New member
שאלה

אני לא יודעת אך להסביר את השאלה שלי...טוב... אני מחפשת את הפרק שבו ווילו וטארה עושות קסם (לא עוזר) זה בעונה הרביעית או החמישית והם בתוך מעגל כזה שנראה כמו חישוק אבק.... הקטע הזה נימצא בפתיחה של באפי רואים את טארה ווילו בתוך חישוק קסם עם יד על יד כזה....אומר לכם משהו?? טוב אם כן אז תעשו לי טוב ו...תגידו לי איזה פרק זה...בבקשה

Schnickelfritz

New member
אני דיי בטוחה שזה

Who are you . הכישוף הוא כישוף שווילו וטארה עושות כדי להעלות את האבן הזאת שתחליף חזרה בין באפי ופיית'.

נצלש- אני צריכה עזרה.

כרגיל כל פעם אני נכנסת לשגעון חדש... אז זוכרים אולי משהוא, שפעם ספרתי לכם שעשיתי 2 פוסטרים ענקים מלאים בתמחונות של באפי?! לא, אז הנה עכשיו אתם יודעים. אז קניתי עוד פלקט כזה ענקי ענקי, ואין לי נושא, כמובן באפי, אבל של מה מי?! אז ככה יש ככה- הבנים של אנג'ל ובאפי... גררררררר... או באפי ואנג'ל... ברור לא?! או שוב של כולם, אבל יש לי 2 כאלה... עוד רעיונות!? או עזרה, פליז...

תעשי פוסטר של ווילו וטארה עם באפי ו

אנג'ל! הזוגות המושלמים! פוסטר זוגות!

רעיון טוב..

תעשי פוסטר של ווילו וטארה , עם ציטוטים שלהם, ממש לא חסר , את יכולה למצוא כאן את כל הדיאלוגים שלהם. ואני הייתי מציעה גם ספיק ודרו(על רקע שמיים-כוכבים) אם את אוהבת אותם. ואל.

buffgirl

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ואם לא אכפת לך, זה יהיה בסדר אם גם אני אעשה משהו דומה לחדר שלי, או שזה העתקה בשבילך?

buffgirl

New member
התכוונתי גם לווילו ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

וטרה, וגם לספייק ודרו...

חי בבדי כולכם מוזמנים לשעת היצירה

שלי תעשו גם בבית זה נורא נחמד. רק בעיה שכולכם חמודים שכחתם, אני בעד אוז וווילו:/ אבל הרעיון עם ציטוטים.. ILIKE! אני יעשה אז של .. באפי ואנג'ל! ואני יסרוק תמונה להראות לכם:] נ.ב. יש אתרים של ציטוטים שלהם אולי!?

למעלה