שאלה

Nola21

New member
שאלה

שלום לכולן! יש לי בעיה שמציקה לי מאוד, לפי מה שקראתי בפורום אצלכן היא דוקא לא קיימת אבל אני שואלת כדי לשמוע את דעתכן... אני בערך מידה 48 (1.65, בת 21). תמיד שאני הולכת לקנות בגדים, ולא חשוב אם זאת רק למידות גדולות או חנות משולבת אני מרגישה ברוב הפעמים כל כך רע שגם אם אני מודדת הרבה בסוף אני מגיעה למסקנה שהכל נראה עלי גרוע ופשוט לא קונה כלום. זה קורה המון... מכירות?

Agnetta

New member
היי נולה

תאמיני לי שגם לי יש ימים שאני נכנסת לחנות ומודדת בגדים ושום דבר לא נראה טוב ולא יושב טוב...זה עניין של מצבי רוח. אבל אם את אומרת שזה קורה לך המון, יכול להיות שאת דווקא מודדת דברים, שלא ממש מחמיאים לך, ואולי את פשוט לא ממש מקבלת את זה שאת בחורה מלאה ואת מחפשת בעצמך פגמים. יש לזה בסה"כ הרבה הסברים. לדעתי הכי חשוב שתגידי לעצמך: אלה הנתונים החיצוניים שלי ומכאן אני הולכת להשקיע ולהראות טוב. ללכת לחנויות בגדים - לבד!! לא עם חברה/אימא/אחות. כי סתם תקבלי עצות שהן בד"כ לא לעניין. תתיעצי עם המוכרות איזה דגמים הן חושבות שיתאימו לך ותנסי למדוד, תבחרי את הצבעים שיחמיאו לך (גם לצבעים יש משמעות רבה בהקשר לעובדה איך הבגד יושב עליך). ואני בטוחה שלבסוף את תסתדרי ותקני דברים יפים שיחמיאו לך. בהצלחה!!!

מוכר....בוודאי שמוכר...

זה עניין של תקופות...יש פעמים שאני יכולה למדוד הכל ולהרגיש שכל העולם סבבה ולקנות עם התפשרויות למרות שאני פרפקציוניסטית מטבעי ויש פעמים שאני לא מוכנה כמעט למדוד כלום ואם בכלל אז אני לא קונה כי הכל גועלי. לפי שאנחנו יוצאות לקניות אמא שלי תמיד מזהירה אותי שאם אני עושה לה פרצופים היא לא לוקחת אותי יותר כי אני נכנסת לקטעים של באסה קשה אם אני לא מוצאת כלום... קחי את זה בקלות כי בתכל'ס אף אחת מאיתנו לא מסתובבת ערומה ואין אישה שתמיד כשהיא עוזבת את המראה בבוקר היא הכי מרוצה. פשוט לכי עם מה שבא לך ותקני את מה שהכי יפה לדעתך ואז אולי המלתחה שלך תיבנה יותר לאט אבל תהיי הכי שלמה איתה.

ללי 2

New member
לצערי זה קורה לי כל הזמן אין לי

בכלל בגדים . מזל שאני לא יוצאת כי לערב אין כלום ובבוקר הכל טייצים וסווטשרים. עכשיו שהאויב הכי גדול שלי מגיע - הקיץ אני בצרה צרורה. ואני 172 על 95 ק"ג

DREAM111

New member
קורה לכל אחת אני מניחה

אבל האמת אצלי כמעט ולא ממש נדיר שאני נכנסת לחנות שאני אוהבת את המוצרים והקולקציה שהם מציעים ולא מוצאת משהו. בלילית&ורדה תמיד יוצאת עם חולצות. בעונות תמיד מכנסים חולצות גופיות ואפילו לבנים. בשרינה בדר"כ חולצות. ועוד חברות. ושוב אני חוזרת למתאים לי ששם יכול להיות שיש דברים יפים אבל אחרי הניסיון האחרון שלי באילת בעבור אחותי החרם שלי כלפי החברה הזו התגבר והיום אני אפילו לא מנסה לדעת מה כוללת הקולקציה.

למעלה