שאלה...

• פותח הנושא neo16
  • פורסם בתאריך

neo16

New member
שאלה...

תגידו אין איזו מחווה לנירוונה בקרוב בגלל שזה היום שהוא מת ?

neo16

New member
לא לא

התכוונתי למופע מחווה באמת לא בטלויזיה חשבתי יהיה משהו בפסח הופעה חוץ מזה את האנפלגד ראיתי לפחות 30 פעמים

חוץ מכל התוכניות ששודרו כבר 1000

פעם אין איזה משהו מיוחד . חשבתי על זה , ויש ימים שאני הרבה יותר מתעסקת וחושבת על המוות של קורט בסך הכל התאריך הוא סמלי , המוות שלו נמצא כאן כל הזמן . לפחות בשבילי .

ב נ נ י

New member
צודקת..

היה כואב לראות אתמול שוב איך כריס שוב זורק לעצמו את הגיטרה על הפרצוף...איזה מסכן, הוא שבר לעצמו את האף או משהו?!

Runaway Train

New member
היה לו סדק במצח,היה אח"כ ראיון

וכריסט הראה למצלמה מה שקרה לו...מין "סדק" או שבר/חתך במצח.. אח שלי ראה את זה ממזמן,אני חושבת בתקופה שזה שודר לראשונה וסיפר לי

the sofa city

New member
ומה שהכי עצוב

זה שאף אחד בכלל לא התייחס! לא הקהל לא קורט לא דייב הצלמים בכלל לא הראו אותו... לפי דעתי זה היה קטע מגעיל מבחינת כולם... ובעיקר חברי הלהקה!

Runaway Train

New member
נהה הגזמת..

דברים כאלו קוראים...זה לא שהוא קיבל איזה נוק-אאוט, הוא קם ורץ למאוחרי הקלעים זה הכל ותחשבי אם קורט או דייב היו מפסיקים והיו "באים" לעזרתו,א.מה זה היה עוזר? הוא היה צריך ללכת מאחורה בכל מקרה,וב.המעריצים היו מתלוננים על האכזבה שהם עצרו באמצע (לקראת הסוף) . זה בסך הכל מכה מסכנה מה את רוצה שהם יעשו

the sofa city

New member
לא, לא להפסיק! להסתכל עליו לפחות!

אף אחד לא התייחס..! ובאס זה דבר כבד אז אני חושבת שדבר כזה שנופל לך על הראש זה עוד יותר כבד...

למעלה