שאלה

טיפ-טיפ

New member
שאלה

שאלה

איזה ספר משלושת הספרים יותר אהבתם? זאת דיי מטומטמת כי כל הספרים היו נורא טובים, אבל סתם אני סקרנית. כל הכבוד לג`יי קיי רולינג על הספרים הנפלאים! שתמשיך ככה! כפיים כולם! כלאפ. כלאפ. כלאפ.

Panther

New member
משלושת הספרים?

משלושת הספרים הכי אהבתי את הרביעי. באמת. מה זה שלושת הספרים? יש ארבעה. עדיף לך לקרוא את הרביעי לפני שיהרסו אותו בתרגום, כי הוא הספר הכי טוב.

Prongs

New member
כנ``ל

אבל כדי שתהיה מרוצה אני אחרי 4 הכי אהבתי את 3 ואז את 1 ואז את 2 Prongs ואשכרה אתה חייב לקרוא את זה באנגלית, זה לא כל כך קשה! וזה ספר ממש טוב שממש יהרסו אותו בתרגום

Hermione

New member
פרונגס, יא טמבל

ססתתאאםםם... בלי להעליב... אבל היא כתבה ``סקרנית`` אתה לא חושב שזה אומר שהיא בת?? או שאתה צריך עוד הוכחה? (באמת, פרונגס לא הייתי מאמינה עליך) וחות מזה, גם אני חושבת שהרביעי הכי יפה ואז השני ואז השלישי ואז הראשון.

הייתה לי פעם תאוריה על זה

אבל בפורום של בונו 95 ז``ל [כיום קינג קרוס] כמעט רצחו אותי על זה. הכחישו מכל וכל. מילא. אני הכי אוהבת את השלישי, אז את הראשון ובסוף את השני. אבל לפעמים זה קודם הראשון, השלישי והשני כי למרות שהראשון והשלישי מזכירים זה את זה הם שונים מאוד. נניח בראשון נוויל ילד חסר מזל עם נטיה לשכוח דברים ובשלישי שום דבר לא נכנס לו למוח. בראשון האגריד כל הזמן קורא לדמבלדור ``כבודו`` ובספר השלישי לא. יש עוד מלא דברים שהקצינו או טישטשו לכן את מי אני אוהבת יותר, את הראשון או את השלישי, זה תלוי על איך אני רואה את הספרים [הבנתם בכלל משהו?] תמר דינור

yearak

New member
תוספת לתיאוריה

לא רק שהראשון והשלישי מזכירים זה את זה כל הספרים מזכירים אחד את השני. בכל הספרים קורה משהו מיוחד בקיץ, נוסעים לביצפר, במשך השנה יש משהו כיפי (קווידיץ, או TRIWIZARD CUP ) ויש משהו DARK ARTISH (עליית וול, אבן החכמים וכו`) בא סוף השנה, הארי נהדר ומציל את כולם וכו` וגריפינדור מנצחים בHOUSE CUP . ככה שה היה בכל ספר עד עכשיו. אני מקווה שהחמישי הולך להיות שונה. זה כבר נהיה קצת מעצבן - כל פעם אותו מבנה בדיוק. אגב, האגריד מתחיל לאבד את הכבוד שלו כלפי דמבלידור. ולשאלת הספר הכי טוב - זה קל - 4

Hermione G

New member
למה?

למה לדעתך האגריד מתחיל לאבד את הכבוד שלו לדמבלדור? הסבר, פרט ונמק בבקשה!!!

yearak

New member
כי X4X

דבר ראשון - הסבירי, פרטי ונמקי. דבר שני, הוא כמו שאמרתם לא קורא לא כל הזמן SIR וגם בספר הרביעי כשהם מוצאים את mr crouch ביער ודמבלידור מבקש ממנו ללכת הוא לא מציית ישר ומתחיל להתווכח וכאלה. אני לא אומרת שזה לא בסדר, מותר לו להשתנות. חוצמזה אני חושבת שהאגרד פטתי ואני די שונאת אותו

זה לא הייתה כל התאוריה אבל הנה היא כאן

מי שקרא את שלושת הראשונים בד``כ אוהב את הראשון והשלישי ואת השני פחות. מי שקרא את ארבעתם אוהב הכי את הרביעי, שני ואז שלישי וראשון כי השלישי והראשון מזכירים זה את זה והרביעי והשני גם. מי שקרא את הרביעי אוהב פחות את השלישי. אבל להזכירכם התאוריה הזו תופסת מעט אנשים והיא נכונה חלקית. אגב- הראשון והשני קשורים זה לזה והרביעי הוא המשך ישיר של השלישי תמר דינור

yearak

New member
לגבי זה נכון חלקית

לפני שקראתי את הרביעי הכי אהבתי את הראשון והשלישי והשני היה די מעצבן. כשקראתי את הרביעי הכי אהבתי אותו ואז את 1 ואז את שלוש אבל את 2 רק בסוף. אני חושבת שהוא הכי גרוע והכי מעצבן

Hermione G

New member
גם אני לא אוהבת אותו

דמבלדור המלך!!!! אני חולה על דמבי!!!

yearak

New member
אני לא מתה עליו

הוא גם כן די מעצבן לפעמים. הוא יותר מדי נחמד ואני שונאת אנשים כאלה וחוצמזה הוא לא צועק על FUDGE גם כשצריך, תסלחו לי, לזיין לו ת,צורה - אין לי שום דרך אחרת להגיד את זה

Hermione G

New member
גם אני לא אוהבת אותו

דמבלדור המלך!!!! אני חולה על דמבי!!!

Prongs

New member
...

התנצלות בנושא למעלה. התנצלות נוספת כאן: סליחה, סליחה, סליחה. Prongs

טיפ-טיפ

New member
אבל...

אבל זה די קשה לקרוא את הספרי באנגלית, ואני ניסיתי, קראתי את רוב הספר הראשון באנגלית ואחרי זה עברתי לעברית בגלל שהיה טיפה קשה עם המילים הארוכות והיה קשה להבין מה האגריד אומר, יש לו מבטא כולשהו וזה דיי מבלבל.

רחלי!

New member
כבר שאלתי ת`שאלה הזו פעם

לדעתי הספר השלישי הכי טוב, אבל עוד לא קראתי ת`רביעי, ויכול להיות שזה ישתנה! (לפני שקראתי את ספר 3 חשבתי שאחד הכי יפה) אה, וכשאני שאלתי כולם חוץ מאחד אמרו ש-3 הכי יפה.

למעלה