שאלה...

a r i s h

New member
שאלה...

נורא מוזר, אבל מסתבר שגברת ארזי לא אוהבת את השיר "שוב בתמונה" (להזכירכם, מילים של יאיר לפיד ולחן של רמי קליינשטיין, בין הלחנים הבודדים שהוא נתן לאומן אחר...) והיא אף אמרה את זה בראיון ש...יאיר לפיד ערך עימה. יש למישהו מושג למה היא לא אוהבת את השיר הזה? מה זה אמור, שהיא לא תשיר אותו במופע שלה? זה מאוד מוזר כי זהו אחד מלהיטיה הגדולים ביותר, מקום 3 במצעד השנתי המסכם של ג' והיא כן הכניסה אותו לאוסף הכפול, אז? למישהו תשובה?

danashi

New member
לדעתי זה בגלל

ש...אני לא בטוחה ומקווה שאני לא עושה עוול...אבל לדעתי לשיר הזה יש איזשהו קשר לכל מיני אירועים שרוצים לשכוח...כמו מקרים בהם אדם רוצה לסיים את חייו...

a r i s h

New member
... ../images/Emo11.gif

אני זוכר פחות או יותר את הראיון שהיא נתנה אז שהשיר הגיע למקום השלישי בשנתי ובו היא אמרה שזה אכן שיר שמדבר על מישהי שנפלה וקמה עם כוחות מחודשים ושממשיכה האלה ובגלל זה היא אהבה את המילים... ושהיא מאוד אהבה את הלחן בגלל שרמי קליינשטיין הוא יוצר צעיר (נכון לאז) ובטיח והיא מאוד אוהבת את הלחנים שלו ואת ההפקות שהוא עושה ושהיא תשמח לקבל ממנו לחנים נוספים... אז מה קרה לאורך כל השנים האלו... זהו דווקא שיר חיובי... אני חושב שהוא שיר מאוד מוצלח... גם ההפקה של השיר הייתה פופית כזאת, רעננה יחסית להפקות שלה אז.

נראה לי שזה לא משהו אישי נגד השיר

עם הזמן ירדנה השתנתה ונראה כי היא מתחברת פחות לשירים הקצביים של אמצע שנות ה-80'. בראיון ברדיו לפני כשנה לקראת הארוויזיון השתמע מדבריה שאינה אוהבת את "עוד נגיע" ומעדיפה את "שירו שיר אמן" על פניו.

למעלה