שאלה....

שאלה....

קראתי כמה מאמרים...וכמה הודעות בפורום... ורציתי לשאול איך אתם כל כך בטוחים שכך מה שכתוב שם בעצם נכון? הרי כל מי שהיה "שם" לא חזר לספר.... אז איך בעצם?

Gum Cigarettes

New member
ממ.. אני אגיב רק ביחס למאמרים

שלי. כתבתי אחד על סוגי שדים במזרח (לא את כולם, אלא דוגמית). אחד על השדים במיתולוגיה היהודית ואחד על סיאנס. תראי, אם זה "סוגי שדים במזרח" אז זה לפי האמונה של הסינים, היפנים וכו'. אני לא באה לטעון שזה באמת אמיתי. כנ"ל לגבי "השדים במיתולוגיה היהודית".. זה רק היצוג שלהם ביהדות. אני לא אומרת אם זה "נכון" או "לא נכון" כי אין כאלה. כל אחד מאמין במה שמתאים לו. בקשר למאמר על הסיאנס.. זה רק הוראות הפעלה לזימון. אין כאן מה להאמין או לא. אפשר לא להאמין שאפשר לזמן, או ההפך. אבל בקשר להוראות הפעלה עצמן? זה כמו שלא תאמיני בהוראות הפעלה של רדיו או טלפון סללולרי.

Gum Cigarettes

New member
אם את מתכוונת למאמרים

בסגנון של "שחורים לבנים" ו"לחיות עם המוות" (או איך שלא קוראים לזה).. אז אני מסכימה איתך שהם לא צריכים לההיות בפורום.. אלא אם כן הם מתחת לכותרת "דעות שונות".

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

ניצול+תגובה תגובה- אני לא ממש מתכוון להגיב להודעה שלך, אני עייף ואין לי כוח להתחיל לנסח הכול. מעניין, בפורום הזה צריך לנסח טוב טוב כי יש כמה אנשים.....אממממ..... שנתפסים על המילים הקטנות ביותר. מה שאני רק מתכוול להגיב זה שההודעה שלך קצת מוטעית. את כתבת- "הרי כל מי שהיה "שם" לא חזר לספר.... אז איך בעצם?" וכאן הטעות, יש הרבה אנשים שמתו מוות קליני או אנשים שהיו על סף המוות ויש להם סיפורים דיי מדהימים. מדענים בעלי הכוחות, קבעו שהם ביו על סף המוות או שהם מתו מוות קליני, לא סתם אנשים. זהן, רק רציתי שתדעי את זה. ניצול- ינוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, אני עוד זוכר לך, אתה אמרת שיש לך הוכחות
ועוד לא העלת אותן לפורום
הפעם אין לך תירוץ
יום טוב,

למעלה