שאלה...

Bloody Miri

New member
שאלה...

שלום..! אז ככה אני תלמידת י"א.. ובואו היום אלינו מקידום ודיברו איתנו בקשר לפסיכמטרי.. אני רוצה לעשות פסיכומטרי אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איפה.. ממה ששמעתי מהשכבה מעלי שהקורס שנה שעברה היה גרוע.. והרבה קיבלו ציונים יחסית נמוכים. אני לא יודעת לאן לפנות ואיפה יש קורסי הכנה טובים.. אני מקווה שתוכלו להמליץ לי.. נ.ב מישהו במקרה מכיר או היה בקורס הכנה לפסיכומטרי בטכניון!?! בתודה מירי:)

פוזנא

New member
אז ככה

הבעיה היא כזו. לקורסי בית הספר של קידום לוקחים בדר"כ מדריכים חדשים. יכול להיות שהם מוכשרים מאד ויעשו קורס פיצוץ, ויכול להיות שהם מחורבנים. מצד שני - קורסי בית הספר יכולים להיות מועברים ע"י מדריכים ותיקים מאד. הכל שאלה של סידורי עבודה בתוך החברה ובאיזה מועד מדובר. גורם נוסף הוא התלמידים עצמם. לא מעט תלמידים שעושים פסיכומטרי עושים זאת מתוך לחץ של ההורים וניצול הזדמנות לעשות קורס במחיר אפסי. מה שגורם לאחוזים לא מבוטלים של תלמידים שבאים לשיעור לעשות צחוקים, להפריע ולא ללמוד. והגורם הכי חשוב - זמן. בדר"כ לתלמידים אין זמן להשקיע בשיעורי בית בפסיכומטרי ובשלב מסוים שיש שני מפגשים בשבוע - התלמידים מפסיקים להכין שיעורים ומקווים שנוכחות בשיעורים לבד תביא להצלחה המיוחלת. תחשבי טוב אם את מוכנה להשקיע מבחינת זמן הלימודים. אין ניסים. יש הקשבה, התמדה ועבודה קשה. הייתה לי פעם כיתת תיכון כזאת מופרעת שקיבלו קורס במחיר אפסי ומסובסד (פחות מחמש מאות שקל,) אבל היו שם שני תלמידים שפשוט התעלמו מכולם וקרעו את התחת והשיגו ציונים מאד מאד גבוהים. לגבי ציונים נמוכים - 85% זה התלמידים ו 15% זה הקורס. אם היו ציונים נמוכים זה יכול להיות שאנשים לא השקיעו בלימודים בכלל וציפו לקורס זול וציון במתנה - וזה קורה המון (!!!!) בקורסי בית ספר. שיהיה בהצלחה...

למעלה