שאלה...

• פותח הנושא dor_
  • פורסם בתאריך

dor_

New member
שאלה...

תענו פעם אחת אל תהיו נאחסים! אם יש משהו שאני הכי לא מבין בו זה הסרטים..אז החלטתי להוריד את הסרט הראשון והשני... עכשיו הורדתי ואני רוצה לודאות שאלה באמת הסרטים.. הסרט הראשון זה נראה ממש כמו פרק רגיל של דרגון בול זי..אם כל פרק בגירסה האנגלית הוא 40 דקות כמו שאני זוכר אז הוא גם באותו אורך..הסימן זיהוי היחיד שלי זה שקוראים לו The Dead Zone ורואים בהתחלה את פיקולו\פיקורו\שומכלום מפוצץ הר..(עוד לא ראיתי את הסרט רק הצצתי בהתחלה) ובסרט השני בכלל נכנסו לזה שמו את השיר פתיחה!!אבל הוא שעה..קוראים לו:Worlds Strongest בכל מקרה..רק תגידו אם זה באמת הסרט הראשון והשני...=\ טודא מרוס...

אתה יודע למה אני לא אענה לך?

אפילו לא קראתי את השאלה שלך, אבל אתה תמיד מנסה לעצבן אותי בכוונה, אז למה לי לענות?

אתה יודע למה אני לא אענה לך?

אפילו לא קראתי את השאלה שלך, אבל אתה תמיד מנסה לעצבן אותי בכוונה, אז למה לי לענות? תחשוב על זה, אולי אם תהיה יותר נחמד תקבל יותר תשובות.

עזוב אותו,

אחותי, שנמצאת בפורום מאז שהוא התחיל להתקיים, סיפרה לי שרייסט הוא טיפוס נורא רגזן, אז זה לא מפתיע שהוא עונה לך ככה.

dor_

New member
כן אני יודע...

זה לא פעם ראשונה שהוא חוטף עלי קריזה...

מה אתה מתפלא?

תמיד אתה כותב את השמות עם כל הסלאשים האלה, ועוד כאלה שטויות כמו "פיקולו/פיקורו/שומכלום". ביקשתי ממך להפסיק כי זה ממש מרגיז לקרוא שמות יותר גרועים מערוץ הילדים ופעם אחת אמרת לי: "ידעתי שבסוף זה ירגיז אותך". טוב, אז התרגזתי. אתה מוכן להפסיק? ומיכל, מי זאת אחותך, באמת?

dor_

New member
לא אמרתי ירגיז אמרתי משהו אחר...

אבל אחרי שהתרגזת אמרת לי לקרוא להם איך שבא לי אז זה מה שאני עושה...=\ ד"א אם הגעת לאיפה שכתבתי "פיקורו\פיקולו\שומכלום" איזה כן קראת את השאלה...

digiash

New member
יש 2 השערות

לפי ה"גנבתי לה את השם" זו "עוד אחת" לפי ה"שנמצאת בפורום מאז שהוא התחיל להתקיים" זה יכול ליהיות רק GOGGLE GIRL

BlueStorm

New member
../images/Emo4.gif

"Dead zone" ו "The strongest warrior" הם אכן הסרטים הראשונים.... ו.... מיכל הסאיינית האמיצה (
) מי זאת אחותך?

למעלה