שאלה....

NISAN1000

New member
שאלה....

תמיד אתם שואלים על שיר האהוב ביותר של כל אחד........ (הכל) אני רוצה לשאול אותכם מה לדעתם הלהיט הכי גדול של משינה לאב דווקא השיר שאתם הכי אוהבים אלא השיר שהכי הצליח וכולם מכירים אותו...... לפי דעתי השיר אהובתי הוא הלהיט של הלהקה אין אף-אחד בישראל שלא מכיר אותו והעובדה שבכל הופעה הם ביצעו אותו גם אומר משהו :) מה אתם חושבים...?

Vdrums

New member
טעות בידך ידידי, הלהיט מספר אחד

שלהם הוא אופטיקאי מדופלם זה השיר הכי מזוהה עם הלהקה

NISAN1000

New member
לא שאלתי על מה שמזוהה איתה

אלא איזה שיר כ-ו-ל-ם אבל כ-ו-ל-ם מכירים.... ואהובתי חרשו עליו ברדיו וחורשים עליו עדין ואין מה לעשות שיר נהדר.

אני לא הכרתי את אופטיקאי לפני

שהתחלתי לשמוע משינה לכן הבחירה שלי זה אחכה לך בשדות גם זה שיר שאין מישהו שלא מכיר

Ignition

New member
לי זה נראה

רכבת לילה לקהיר.. מי לא מכיר את השיר הזה?

Indian Boy1

New member
לא ממש להיט כל כך גדול

יחסית לאחרים.. לדעתי להתראות נעורים שלום אהבה הרבה יותר מוכר מאחכה לך בשדות.

אני ילך גם עם....

רכבת לילה לקהיר!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי גם שומעים אותו יותר ברדיו מאשר אהובתי

cheez

New member
אני חושבת שאחכה לך בשדות

כי ברכבת לילה אנשים רק מכירים את ה"או אוווו או או או או.." למרות שגם את זה הרבה אנשים מכירים גם כל הכוכבים דולקים על אש קטנה מללללא אנשים מכירים בקיצור אני מתלבטת בין שלושתם

לפי דעתי...

רכבת לילה לקהיר... אפילו מי שלא מכיר את המילים מכיר את הפיזמון...(או או או....גילה גילה קוצ'ה בודי) ואנשים מכירים את השיר הזה ובכלל לא יודעים, זוכרים את הפרסומת של רכבת ישראל...איזה שיר היה כל הפרסומת?!

רכבת לילה לקהיר כמובן

והלהיט אחר כך הוא אחכה לך בשדות. מבין הפעמים שיצא לי לשמוע משינה ברדיו אלה השירים ששומעים הכי הרבה. ואין...פשוט אין מישהו שלא מכיר את אחד מהשירים האלה גם אם הוא לא מכיר את משינה ממש.

מההההה???

אחכה לך בשדות!!! תמצאו לי מישהו שלא יודע להשלים אאאאאאאאאאאאאא (חכה לך בשדות) פשוט אין!

cheez

New member
יכול להיות. טוב הגענו למסקנה ש...

משינה היא להקה כל כך טובה וכל כך מפורסמת שאין כמעט מישהו בארץ שלא מכיר לפחות מילה או פזמון או משהו כזה מאחד השירים של משינה.

N a V e

New member
רכבת לילה לקהיר

אין בכלל ספק. השיר ה"המוני" ביותר של משינה.

למעלה